S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 15, 2013 14:02 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Hubert :cry: :cry: :cry:
To takie niesprawiedliwe...jechał do domku...ehhh :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrazek
Figiel i Ozi <3

Madleine

Od: Pon sty 02, 2012 13:10

Post » Pon lip 15, 2013 18:03 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Biedny Hubercik :(

Aga_Marlena

Od: Sob maja 29, 2010 19:10

Post » Pon lip 15, 2013 19:41 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Taki piękny Hubercik... tragedia... :cry:

Sachino wrócił do Katowic. Tym samym samochodem, którym przyjechał do dt w Zabrzu. :lol:
Ma dom u Kividuma :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pon lip 15, 2013 19:52 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

podrostek- 255/13
od 12 07 w schr
rodzeństwo kotka Fikandera230/13
tricat 13 07
Obrazek

FRUZIA

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
czarna/y- 260/13
od 14 07 w schr
dziczy póki co
Obrazek

LANNI

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
syjamek- 261/13
od 14 07 w schr
piekny chłopczyk, ok 3 mies
ma cos ze szczęką- wybity jeden ząb-obserwacja czy je, bo jest też podejrzenie peknięcia szczęki
i ma katar
Obrazek

MILEY
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Pon lip 15, 2013 19:56 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

halbina pisze:Sachino wrócił do Katowic. Tym samym samochodem, którym przyjechał do dt w Zabrzu.

:1luvu:

Wiedziałam że to się tak skończy :wink:
Obrazek Obrazek

puskas1

Od: Czw wrz 13, 2012 17:58

Post » Pon lip 15, 2013 20:01 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

halbina pisze:Sachino wrócił do Katowic. Tym samym samochodem, którym przyjechał do dt w Zabrzu. :lol:
Ma dom u Kividuma :ok:

No po prostu byli sobie przeznaczeni i tyle! :ok:

Julita znalazła: http://www.gumtree.pl/cp-zgubiono-lub-z ... redAd=true

Jestem już po rozmowach - to prawdziwy dom Kasjopeji. Cuda się zdarzają..... Ponoć Małpa czyli Tosia sama otwiera skokiem drzwi i wogóle jest bardzo bystra.... jak to syjamy...
Ostatnio edytowano Pon lip 15, 2013 20:05 przez Kamakolo, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Pon lip 15, 2013 20:04 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Sachino zwiedził cały dom, pojadł ,popił sprawdził kuwetkę...Uwalił się na łóżko kopytami do góry :) Zapoznał się z domownikami łącznie z moim chrześniakiem i psami. Obyło się bez łapoczynów 8) Psy są w szoku, bo szary jest bezczelny i nic sobie z nich nie robi...a powinien się przecież bac... No ale ja im tłumacze ,że to też "rus" więc niech się nie dziwią. Kuba -chrześniak nadał mu nowe imię ( :roll: ...Justin heheheh - na szczęcie, tylko on potem tak nazywa te biedne zwierzęta. Burgas nazywał się Kwiatek... :ryk: Kwiatek Burgas... ) W ogóle stwierdził ,że go kocha :1luvu: Sachino wbił się chwilowo na piętro. Ogólnie zwiedza...bardzo jest ciekawski troszkę wystraszony , ale nie tak jak Burgasek. Założymy sobie swój watek tutaj na forum jak się tylko trochę obędziemy ze sobą nawzajem. Na razie się nie głaska, focha nie ma ,ale jest zajęty zwiedzaniem...nie przeszkadzac proszę 8)
Hubert [*]

kividuma

Od: Sob kwi 20, 2013 22:09

Post » Pon lip 15, 2013 20:07 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

kividuma pisze:Sachino zwiedził cały dom, pojadł ,popił sprawdził kuwetkę...Uwalił się na łóżko kopytami do góry :) Zapoznał się z domownikami łącznie z moim chrześniakiem i psami. Obyło się bez łapoczynów 8) Psy są w szoku, bo szary jest bezczelny i nic sobie z nich nie robi...a powinien się przecież bac... No ale ja im tłumacze ,że to też "rus" więc niech się nie dziwią. Kuba -chrześniak nadał mu nowe imię ( :roll: ...Justin heheheh - na szczęcie, tylko on potem tak nazywa te biedne zwierzęta. Burgas nazywał się Kwiatek... :ryk: Kwiatek Burgas... ) W ogóle stwierdził ,że go kocha :1luvu: Sachino wbił się chwilowo na piętro. Ogólnie zwiedza...bardzo jest ciekawski troszkę wystraszony , ale nie tak jak Burgasek. Założymy sobie swój watek tutaj na forum jak się tylko trochę obędziemy ze sobą nawzajem. Na razie się nie głaska, focha nie ma ,ale jest zajęty zwiedzaniem...nie przeszkadzac proszę 8)
Hubert [*]

Uprzejmie donoszę, że możemy liczyć na profesjonalne zdjęcia pięknokota :twisted:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pon lip 15, 2013 21:26 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Hubert [*] :(
Tak bardzo niesprawiedliwe :( Jak każda przedwczesna śmierć :(

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon lip 15, 2013 21:40 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Mała1 pisze:zadzwonił do mnie potencjalny dom dla Boniego z Częstochowy
mysle ,że fajny
ale jutro obejrzy go lekarz i byc może będzie na antybiotyku
w tym czasie mam nadzieje ,że pokarzą się wspólne ogłoszenia Dziuni i jego
W każdym razie, jeśli nie znajdzie się wspólny dom, to trzeba będzie jechać z kiciem do Częstochowy
kto na ochotnika?

ja mogę jechać pociągiem,
albo jako wsparcie moralne dla kierowcy jesli się znajdzie ktoś z samochodem :wink:

biedny, biedny Hubert :(
za dużo się wydarzyło w jego życiu
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Pon lip 15, 2013 22:00 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Hubert [i] 8O :( :( :( :(
Obrazek
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Wto lip 16, 2013 5:19 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

straszxnie mnie rabneła smierć Huberta :( , nie radze sobie z takimi zaskakujacymi śmierciami

kividuma- :ok:
nigdy tu nie będziesz przeszkadzała pamietaj
pisz jak jest z Rusiem, mam nadzieje ,ze juz zaakceptował Twój dom i nie będzie sie wygłupiał z drapaniem

Halbina- dzieki za tymczas

Na mailu mam od karee fotki Boniego i Dziuni, posłałam puskas i tangerine tego maila
Nie pamietałam maila do ciebie Liwia_- skleroza i młyn

poślijcie te fotki komu trzeba, i wklejcie na forum
ja jestem cały dzień dzis poza netem, jakby co dzwońcie

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto lip 16, 2013 9:04 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Pisałam na wątku Halbiny , ale napiszę i tu. SACHINO TO ANIOŁ !!! :1luvu: chyba opowiadaliście mi o innym kocie...No chyba że jeszcze metamorfozę przejdzie.

kividuma

Post » Wto lip 16, 2013 9:06 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Bez dowodów w postaci zdjęć i tak Ci nikt nie wierzy :twisted:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Wto lip 16, 2013 9:12 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Jutro, mam wolne to będziemy sobie focić. Sachino to plaskot...nieważne ile dam mu poduszeczek układa się na ziemi...męczennik czy co ?

kividuma

[poprzednia][następna]