hanelka pisze:Broszka pisze::ryk:![]()
![]()
Własne koty Ci się pomyliły![]()
![]()

No ładnie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
morelowa pisze:Dobra, dobra...Śmiejcie sie , śmiejcie! Co będę Wam żałować![]()
One są takie podobne, szczególnie jak leżą pozwijane..Różnia się umaszeniem buzi - MOrela ma czarny nos cały. I posturą, czego nie widać w każdej pozycji. Jak mi ktoś na granicy widzenia przechodzi to muszę się normalnie obejrzeć, jak chce stwierdzic kto to
morelowa pisze:Tzn. chciałaś powiedzieć 'kiedy zobaczę Morelkę'? Bo Migdała widuję tylko ja![]()
W każdej chwili, Danusiu, w każdej. Zadzwoń jak będziesz miała chęć przyjść i przyjdź . A swoją drogą musimy sie oficjalnie umówić w komplecie.. Tylko nie wiem jak Ty z czasem.. Widziałam harmonogram na Twoim wątku
morelowa pisze:Tzn. chciałaś powiedzieć 'kiedy zobaczę Morelkę'? Bo Migdała widuję tylko ja![]()
W każdej chwili, Danusiu, w każdej. Zadzwoń jak będziesz miała chęć przyjść i przyjdź . A swoją drogą musimy sie oficjalnie umówić w komplecie.. Tylko nie wiem jak Ty z czasem.. Widziałam harmonogram na Twoim wątku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 41 gości