Morelowo-Migdałowo ; niespotykanie spokojne koty..

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 15, 2013 10:11 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

hanelka pisze:
Broszka pisze::ryk: :ryk: :ryk:
Własne koty Ci się pomyliły :lol:
:ryk: :ryk: :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk:
No ładnie
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Pon lip 15, 2013 10:14 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Dobra, dobra...Śmiejcie sie , śmiejcie! Co będę Wam żałować :wink:
One są takie podobne, szczególnie jak leżą pozwijane.. :roll: Różnia się umaszeniem buzi - MOrela ma czarny nos cały. I posturą, czego nie widać w każdej pozycji. Jak mi ktoś na granicy widzenia przechodzi to muszę się normalnie obejrzeć, jak chce stwierdzic kto to :lol:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon lip 15, 2013 10:23 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

A gdyby spały razem przytulone do siebie to już w ogóle nie dałoby się rozróżnić do kogo należy dana część ciała :lol:
Obrazek

Revontulet

Post » Pon lip 15, 2013 10:59 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Jak jestem na letnisku z moimi chlopakami i mama przywiezie swojego potwora, to sama czasem go myli z moim Barnabą :lol:
A mój brat twierdzi, że w ogóle ich nie rozróżnia.
Dziwne, bo Barnaba jest sporo większy i w ogóle dość mocno się różnią :?

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pon lip 15, 2013 19:56 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

morelowa pisze:Dobra, dobra...Śmiejcie sie , śmiejcie! Co będę Wam żałować :wink:
One są takie podobne, szczególnie jak leżą pozwijane.. :roll: Różnia się umaszeniem buzi - MOrela ma czarny nos cały. I posturą, czego nie widać w każdej pozycji. Jak mi ktoś na granicy widzenia przechodzi to muszę się normalnie obejrzeć, jak chce stwierdzic kto to :lol:

Hejka :1luvu:
Ciekawe ,kiedy zobaczę Twoje koteczki :mrgreen: , mam nadzieję ,ze jeszcze w tym roku :lol:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon lip 15, 2013 20:30 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Tzn. chciałaś powiedzieć 'kiedy zobaczę Morelkę'? Bo Migdała widuję tylko ja :mrgreen:
W każdej chwili, Danusiu, w każdej. Zadzwoń jak będziesz miała chęć przyjść i przyjdź . A swoją drogą musimy sie oficjalnie umówić w komplecie :lol: .. Tylko nie wiem jak Ty z czasem.. Widziałam harmonogram na Twoim wątku :roll:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Pon lip 15, 2013 21:17 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

morelowa pisze:Tzn. chciałaś powiedzieć 'kiedy zobaczę Morelkę'? Bo Migdała widuję tylko ja :mrgreen:
W każdej chwili, Danusiu, w każdej. Zadzwoń jak będziesz miała chęć przyjść i przyjdź . A swoją drogą musimy sie oficjalnie umówić w komplecie :lol: .. Tylko nie wiem jak Ty z czasem.. Widziałam harmonogram na Twoim wątku :roll:

mam nadzieję zobzaczyc oba :mrgreen:
Oj po co tam od razu oficjalnie :lol: , tak popprostu na luzie, najlepiej z nienacka 8)
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Wto lip 16, 2013 7:13 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

OK, bardzo dobrze, wpadaj z nienacka :D

Obrazek

morelowa

Post » Wto lip 16, 2013 7:25 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

morelowa pisze:Tzn. chciałaś powiedzieć 'kiedy zobaczę Morelkę'? Bo Migdała widuję tylko ja :mrgreen:

Oj tam, oj tam - my z Alą też widziałyśmy Migdała (cóż z tego że przez 5 sekund), a Morelę głaskałyśmy i adorowałyśmy :D . Da radę :ok: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto lip 16, 2013 7:32 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Wy widziałyście bośmy go naszły z tego nienacka :mrgreen: Ale normalnie na pukanie zamienia sie w strzałę nim do drzwi podejdę :?

Alienorku, a Ty w robocie czy urlop masz?

Obrazek

morelowa

Post » Wto lip 16, 2013 7:55 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Zazdraszczam :evil:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto lip 16, 2013 8:34 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

:ryk:
Obrazek

Revontulet

Post » Wto lip 16, 2013 8:57 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Dorota ! Powtarzam wciąż i wciąż - przyjedź zamiast zazdrościć :mrgreen:

Obrazek

morelowa

Post » Wto lip 16, 2013 9:01 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Pracuję - ale weekendy mam wolne więc możemy się umówić na któryś dzień :ok: . Choć z przykrością stwierdzam, że nalewka morelowa musi jeszcze postać - ma kolor, ma zapach, ale nadal dość mocno czuć alkohol, a nie powinno być. Za to malinówka choć kwaskowa jest smaczna, podobnie jak likier kawowy :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto lip 16, 2013 10:24 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Alienor, założyłaś fabrykę nalewek wszelakich? 8O :lol:
Szkoda że nie mogę na tak długo zwierzaków zostawić bo chętnie pisałabym się na takie spotkanie :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

[poprzednia][następna]