

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
W przypadku stosowania chudych mięs takich jak na przykład kurczak, indyk, królik należy dodać dodatkowy tłuszcz. Na 1kg mięsa o niskiej zawartości tłuszczu powinno się dodać ok. 30g-50g dodatkowego tłuszczu w postaci łoju wołowego, tłuszczu gęsi czy kaczki, skóry z kurczaka czy indyka lub naturalnego masła.
Ratio pisze:Dziękuje
Dziś doszła zamówiona Bozita... Średnio jestem zadowolona. Niby ma te 93% mięsa, ale jak to możliwe, że 8,5% białka przy tym? Uh. No trudno, zjemy.
Może znacie jakieś dobre mokre w podobnej cenie?
ametyst55 pisze:Szukam mokrej karmy dla alergików bez kurczaka i zbóż i jakoś nie bardzo mogę znaleźć![]()
Co radzicie ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 57 gości