Pinek ma taki słodki ogonek, że można by go... (zaśliniłam monitor)

Za to Malaga... Mężczyzna dojrzały... i cierpliwość ma do dzieci...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jozefina1970 pisze:Podoba się małemu legowiskoSpokój pełny, jeszcze parę dni i będzie super!
A tak z innej beczki, widzę, że masz moskitierę taka jak ja chyba mam w sypialni - nie próbuje Malaga wkładać tam pazurków? Czy ona jest jakoś wzmacniana? Ja Mruśki na okno z tą moskitierą nie wpuszczam bo to jeden ruch pazurem i byłoby po moskitierze.
rudy kociak pisze:E tam!Zaraz tornado,przecież to kocie dziecko musi wyszumieć się
KubaTST pisze:Ty to masz fajnie. U nas, jak zamieszkała Hania to Bilon nie pacał jej tak delikatnie łapką, tylko "jeździł" na niej trzymając od góry za kark...
Pinek ma taki słodki ogonek, że można by go... (zaśliniłam monitor)![]()
I te ruchy jego, i jak się wspina na łóżko... No czysta słodycz.
Za to Malaga... Mężczyzna dojrzały... i cierpliwość ma do dzieci...![]()
![]()
solarie pisze:Ona ma dość małe oczka i jest metalowa
solarie pisze:Pinek ogólnie używa wszystkich rzeczy, które się Maladze nie podobały - legowisko właśnie, piłeczki, które Maladze do gustru nie przypadły - nic nie idzie na zmarnowanie.![]()
jozefina1970 pisze:Aaa, metalowa... Moja tez ma małe oczka ale pazurek w nią wchodzi (bo z obcinaniem paziurów mamy problem) i nie wygląda na metalową, mocniejsza, niż zwykła siatka na okna ale chyba nie metalowa jednak.
solarie pisze:Malaga już dzisiaj dwa razy mył uszko śpiącemu Pinusiowi, coraz śmielej podchodzą do siebie i stykają noskami, wąchając - syknięć prawie już nie ma.![]()
KubaTST pisze:Fajna moskitieragdzie takową zakupiłaś??
jozefina1970 pisze:U nas szerszenie, więc siatki mam w oknach od lat ale dopiero w tym roku założyłam moskitierę w sypialni bo okna nowe. W pozostałych pomieszczeniach mam normalne siatki mocowane na taśmę z rzepami a w łazience, na ramie z siatką antykocia też mam siatkę przeciw owadom. Nie wyobrażam sobie życia bez siatek w oknach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości