Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma i dzielnie znosi gości;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 03, 2013 14:50 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

ach :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro lip 03, 2013 14:53 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Kocio cudny jest niepomiernie :1luvu:

A ta wiadomość leje miód na serce:

jerzykowka pisze:Zapomniałabym napisać, że Kolorcia, dla której szukałam ratunku jest teraz leczona i czeka na nią naprawdę fantastyczny domek. Jeśli dogada się z dwójką rezydentów będzie to domek stały. Państwo wraz z córeczką nie mogą się jej doczekać :dance: :dance2: Dzięki dobrym ludziom udało się jej pomóc, a ja wreszcie znowu mogę oddychać :oops: :ok:

Trzymam kciuki za dogadanie się kociastych :ok: :ok: :ok:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro lip 03, 2013 15:29 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Michaś przepiękny :kotek:

Za Kolorcię w nowym domku :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Czw lip 04, 2013 11:18 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

izka53 pisze:
jerzykowka pisze:Aniu, to dodam jeszcze jeden dwupak rudy :wink: :lol:

Obrazek

Ten dwupak jest piękny :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

dwupaki i składy trójkowe przecudowne!!!! i są najlepsze; za Kolorcię w nowym domku trzymam :ok: dla mnie to super, super wiadomość, a że trójpaki najlepsze to z dobrych wieści również i to, że Zosia razem z Budyniem demolują dom, cieszę się, że tak wszystko dobrze się pomiędzy nimi układa;
białaski na zdjęciach jak z bajki i mam nadzieje, że taki też bajkowy znajdą domek;
Obrazek

sonata

Od: Czw wrz 23, 2010 13:00

Post » Czw lip 04, 2013 18:59 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

ale cudownie razem sobie leżom :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt lip 05, 2013 12:35 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Danusiu Droga, cieszę się ogromnie, że Zosia z Budyniem rozrabia i że cały trójpaczek ma się szczęśliwie :1luvu:
Mam nadzieję, że kolorcia też prędko zjedna sobie rezydentów :ok: :ok: :ok: Bo Dużych już zjednała - dzisiaj wybierają się do niej z wizytą do szpitalika :D 8) Niestety jej stan nie pozwala jeszcze na opuszczenie lecznicy, ale wszystko zmierza ku dobremu. Najważniejsze, że już ma swoich wspaniałych ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz jeszcze Tuptuś :1luvu: i Atomiś :1luvu: - aniołeczki kochane. One tak bardzo potrzebują swojego Ludzia, ekh...
Ale i One znjdą, a jak już znajdą to najlepiej na świecie :ok: :ok: :ok:

A tu inny duet :wink: :D :love:
Laluś z Nugatem - para nierozłącznych przyjaciół :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Mój synuś kochanieńki...
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lip 05, 2013 14:26 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Laluś sie uśmiecha :D albo ja już całkiem ślepa jestem

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Sob lip 06, 2013 20:02 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

jerzykowka pisze:

A skoro o zwierzętach mowa to pokażę Wam kilka ujęć Michasia wśród moich Ukochań :wink: :D

Obrazek

Mnie to zdjęcie ujęło za serce. :1luvu: Oddaje ono klimat Twojego domu Asiu i cudowne charaktery jego mieszkańców :1luvu: No i Budrysek!! :1luvu:
Moc mizianek i nawałnicę całusów przesyłam. :mrgreen:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pon lip 08, 2013 21:19 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Pędzę z gratulacjami dla Bąblusia!! Lipcowy mr. miau. :D
Obrazek

selene00

Post » Wto lip 09, 2013 9:37 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

selene00 pisze:Pędzę z gratulacjami dla Bąblusia!! Lipcowy mr. miau. :D

Dziękujemy Cioci baardzo :1luvu:
Tak, Bąbel został zwycięzcą konkursu ślepaczków -Kocie metamorfozy czyli jak z brzydkiego kaczątka wyrastają futrzaste łabędzie.
Przemiła to dla nas niespodzianka :D :D :D
Tak cieszył się Bąbel na wieść o wygranej (to chyba słynny okrzyk Marcinkiewicza w Brukseli :mrgreen: ). A miał z czego - nie dość, że wygrał konkurs, to jeszcze mieliśmy w weekend wspaniałych gości :1luvu: Oczywiście związanych z Klubem Ślepaczków :wink: :D
Obrazek

A tu jego metamorfoza. To już trzy lata... Mój najdroższy, nieznośnie zaborczy mały terrorysta czyli Bąbi Trąbi :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto lip 09, 2013 9:41 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

:mrgreen: Jeszcze raz gratki dla kotusia i dla Ciebie Asiu. :1luvu:
Bardzo się cieszę. :D
Obrazek

selene00

Post » Wto lip 09, 2013 15:48 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Gratulacje dla Bąbla :1luvu: To od jego historii, od pękniętego oczka , zaczęła się moja znajomość z Twoim wątkiem.
A przemiana bardzo spektakularna :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto lip 09, 2013 20:01 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Gratulacje dla Bąbela, wygłaskać go proszę.
Mela i Budrysek :1luvu:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Wto lip 09, 2013 21:50 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

ojaciekrece ,ale wypiękniał :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Gratki Asiu I Bąbelu :1luvu: :1luvu: :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt lip 12, 2013 13:05 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Dziękujemy kochanym Cioteczkom i Wujkowi :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Izko53 czyli Ty z nami jesteś od początku, bo to właśnie wątek Bąbelka ewoluował w wątek wszystkich moich Ukochań :D
Bardzo mi miło! Cieszymy się, że jesteś z nami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzisiaj jedziemy z Michasiem na badania kontrolne i bardzo prosimy o kciuki :ok: Mam nadzieję, że wyniki będą dobre, bo rudzielec wydaje się być w formie :D Wczoraj po raz pierwszy widziałam jak korzystał z krytej kuwety 8) Nawet fotki zrobiłam, ale na szczęście niewiele na nich widać :mrgreen: Kiedy Michaś się pojawił, w sypialni wymieniłam kuwetkę krytą na zwykłą, aby łatwiej mu było się przyzwyczaić. Zwlekałam z ponownym wstawieniem "budki", ale teraz już wiem, że mogę ją przywrócić. Duża ulga :wink:
Bąbel, jak na laureata przystało :wink: , zaczął porządniej się zachowywać czyli spokojniej reagować na Nowego - już na niego nie prycha. Przestał się bać, mój urwisek mały :D
Przede mną dwa tygodnie urlopu, będę leniuchować w domu. Chciałam się wyrwać chociaż na weekend (pomiędzy michasiowymi kroplówkami), ale nie mam kogo "zainstalować" u Ukochań :roll: Wszyscy powyjeżdżali, a ostatnia deska ratunku - Padre niedawno wyszedł ze szpitala i na przebywanie w pobliżu Szalonej Meli się nie nadaje (kto poznał, ten wie. Melanię :mrgreen: ).
W przyszłym roku muszę wyjechać. Po prostu muszę!!! To nie znaczy, że wizja czasu spędzonego w domu z moją Rodzinką futrzastą mnie nie cieszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Z wieści mniej optymistycznych: Tuptuś i Atomuś nadal szukają domu. Kolorcia nadal w szpitaliku :( Wiem jednak, że wreszcie znajdzie się cudowny domek dla Basinych Obłoczków :!: Wiem też, że Kolorcia dojdzie wreszcie do siebie i domek będzie miał możliwość i odwagę zabrać ją do siebie :!:
Potrzymajcie kciuki i za to, proszę :oops: :D

Buziaki z deszczowego Poznania :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]