Antoni jedzie do Dobrego Miasta do DT

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lip 08, 2013 9:46 Antoni jedzie do Dobrego Miasta do DT

PILNIE SZUKAM DOMU STAŁEGO ALBO TYMCZASOWEGO DLA MŁODEGO KOCURKA.

Miał wczoraj dwa razy szczęście - wlazł komuś pod maskę samochodu i przeżył podróż, potem udało mu się uciec przed psami i wdrapał się na drzewo. Był na tyle mądry, że zszedł, gdy go zawołałam. Kilkutygodniowy kocurek - chyba, bo adoptowałam dorosłe koty i mam zerową wiedzę o kociej młodzieży. Chyba pierwsza noc bez mamy, bo płakał i pomogło przytulenie do butelki z ciepłą wodą i głaskanie. Przytulasty miziak, włącza traktorek na sam widok człowieka, barankuje, ugniata "kapustkę" i generalnie jest bardzo proludzki. Nie gryzie i nie drapie, apetyt dopisuje.

Jestem gościnnie u rodziców zakoconych dwoma sierściuchami, muszę mu pilnie znaleźć dom stały albo tymczasowy, bo koty rodziców są wkurzone, rodzice również :|
Trzeciego kota do Warszawy przywieźć nie mogę, poza tym wracam dopiero za miesiąc.
Antoś jest do zakochania!

zdjęcia na gumtree http://www.gumtree.pl/cp-koty-i-kocieta ... -501802486
Ostatnio edytowano Wto lip 09, 2013 20:59 przez kubeczek, łącznie edytowano 2 razy
ObrazekObrazek
stópka Kopciuszka pasuje do pantofelka jak trup do trumny
Muszę dodać, że nie jest to nabór na projektanta Wilczego Szańca. Stanowisko żadne, płaca żadna, ambitne zajęcie żadne. Najambitniejsza jest procedura.

kubeczek

Od: Śro kwi 09, 2008 15:11

Post » Pon lip 08, 2013 12:53 Re: miziak Antoś pilnie szuka domu-Mazury/Ruciane

podniosę Antosia
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Pon lip 08, 2013 22:32 Re: miziak Antoś pilnie szuka domu-Mazury/Ruciane

dziękuję

kotek błyskawicznie znalazł dom tymczasowy u Czarnej pumy (gorąco dziękuję!) w Olsztynie :)
teraz tylko muszę przetransportować sierściuszka do stolicy Warmii
i oczywiście szukamy dla Antka domu stałego
ObrazekObrazek
Muszę dodać, że nie jest to nabór na projektanta Wilczego Szańca. Stanowisko żadne, płaca żadna, ambitne zajęcie żadne. Najambitniejsza jest procedura.

kubeczek

Post » Wto lip 09, 2013 13:37 Re: szukam transport. do nowego domu w Łodzi-Olsztyn Dobre M

Antoś ma szansę na nowy domek w Łodzi

czy ktoś porusza się na trasie Olsztyn/Dobre Miasto - Łódź i mógłby pomóc w dostarczeniu malucha?
ObrazekObrazek

kubeczek

Post » Wto lip 09, 2013 14:50 Re: szukam transport. do nowego domu w Łodzi-Olsztyn Dobre M

kubeczek pisze:Antoś ma szansę na nowy domek w Łodzi

czy ktoś porusza się na trasie Olsztyn/Dobre Miasto - Łódź i mógłby pomóc w dostarczeniu malucha?

napisz moze na watku transportowym w spr.transportu...Tylko zaznacz na kedy jest potrzebny ten transport...Mam rozumiec,ze kociak jedzie do Lodzi do DS?

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

Post » Wto lip 09, 2013 18:03 Re: szukam transport. do nowego domu w Łodzi-Olsztyn Dobre M

nie, na razie jedzie do DT w Dobrym Mieście, gdzie stanie pewnie na cztery łapki
jest potencjalny dom w Łodzi, ale na razie się rozglądamy
do wątku transportowego zaglądam, bo mam z nim kiepskie doświadczenia (mizerne efekty)

szkoda mi się rozstawać z Młodych, świetny delikatny kocurek
kiedy podcinałam mu pazurki lizał mnie po rękach

do zobaczenia jutro
ObrazekObrazek

kubeczek

Post » Wto lip 09, 2013 18:14 Re: szukam transport. do nowego domu w Łodzi-Olsztyn Dobre M

A moze dasz rade zamiescic jakies nowe zdjecia kociaka?

Czarna puma

Post » Wto lip 09, 2013 21:16 Re: Antoni jedzie do Dobrego Miasta do DT

kubeczek nie mam nic na karcie w telefonie,wiec nie moge do Ciebie zadzwonic...licze ze pojawisz sie tutaj na watku...

Czarna puma

Post » Czw lip 11, 2013 8:09 Re: Antoni jedzie do Dobrego Miasta do DT

kubeczek przynies jakie nowe wiesci:)

Czarna puma