hanelka pisze: .... Jak ona mogła?! Jak mogła tak powiedzieć?!
Duża A.?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tajdzi pisze:Musimy zrobić akcje:
Daj piątaka na Hanelki laptopaka
czyli jak pomóc Hanelce prowadzić blog - pomagając jej kupić komputer.
Niestety Ani komputer został kompletnie zniszczony (nie wskazując paluszkiem na to, kto się do tego przyczynił), a niestety opieka nad zwierzakami (na które nie wskazywałam absolutnie paluszkiem)
Co wy na to?
ASK@ pisze:tajdzi pisze:Musimy zrobić akcje:
Daj piątaka na Hanelki laptopaka
czyli jak pomóc Hanelce prowadzić blog - pomagając jej kupić komputer.
Niestety Ani komputer został kompletnie zniszczony (nie wskazując paluszkiem na to, kto się do tego przyczynił), a niestety opieka nad zwierzakami (na które nie wskazywałam absolutnie paluszkiem)
Co wy na to?
Ja się piszę.
Lądem - bardzo chętnie - ale to zabrałoby czas, który mam dokładnie wyliczony i wolę spędzić go z Kają. Poza tym koszty. Jako bezrobotny darmozjad jadę całkowicie na koszt córki. Z podróżą i pobytem. Specjalnie wylatuję i wracam w środku tygodnia, bo bilety są wtedy tańsze. Nie przelewa jej się.Agneska pisze:Aniu, ja swoje wylatałam w młodości.Od prawie 20 lat nie latam, dzięki temu zwiedzam świat dokładniej.
Polecam po ziemi i po wodzie, naprawdę jest fajniej.
Rodziłyśmy już prawie w czwartek w nocy, ale jeszcze najważniejsze wciąż przed namiBroszka pisze:O, to chyba na dniach rozpakuje się dwupak![]()
![]()
Wiem, że Korciaczki są wspaniałymi dziewczynami, ale dostaną nagle w pakiecie 15, w większości chorych, kotów i chorego psa. Będziemy miały jeden dzień na przekazanie wszystkiego i... już... I na pokazanie, jak się poruszać po ruinie mieszkania, w którym wszystko się sypie...Ja-Ba pisze:Nie martw się o zwierzaki. Doczytałam jaką fantastyczną opiekę do nich załatwiłasi co tu ma się stać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 49 gości