Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Czytałam wątek w którym małżeństwo chce oddać 3 kotki.
Tyle informacji, tyle rad co oni dostali od dziewczyn a oni idą po najniższej linii oporu![]()
I jeszcze ta informacja na FB, jakby pozbywali się mebli albo jakiś rzeczy.
Jacy ludzie potrafią być podli i bezduszni.
ab. pisze:agusialublin pisze:Czytałam wątek w którym małżeństwo chce oddać 3 kotki.
Tyle informacji, tyle rad co oni dostali od dziewczyn a oni idą po najniższej linii oporu![]()
Aga też czytałam i jestem oburzona. Ludzie bez serca, którzy chcą się pozbyć kotów.
W ogłoszeniu jest tekst, że koty maja nakaz eksmisji.
Oby znalazły szczęśliwy i kochający dom, bo w tym są niechciane.
agusialublin pisze:ab. pisze:agusialublin pisze:Czytałam wątek w którym małżeństwo chce oddać 3 kotki.
Aga też czytałam i jestem oburzona. Ludzie bez serca, którzy chcą się pozbyć kotów.
W ogłoszeniu jest tekst, że koty maja nakaz eksmisji.
Oby znalazły szczęśliwy i kochający dom, bo w tym są niechciane.
Ty też Aga pisałaś na tym wątku. Ale coś mi się zdaje że ci ludzie żeby nie wiem jak im udowadniać i jak mądre i sensowny rady dawać to i tak do nich nie dotrze. Serce mi pęka na samą myśl co będzie jak nie znajdzie się domek dla tych kociaków.
A i jeszcze ten wątek, Ty też Aguś na nim pisałaś, jak to laska ma problem ze swoim chłopakiem. Bo ten nie toleruje kota który kopie dołki w żwirku. Koleś ewidentnie ma zapędy sadystyczne i nie zdziwiłabym się że tego biednego kotka bije bo chce go wytresować. Nie zdziwiłabym się gdyby któregoś dnia przyłożył tej dziewczynie bo będzie chciał ją wytresować.
Aga jak to możliwe że ludzie są tacy tępi i ograniczeni? będzie kota tresował i karcił, było sobie pluszaka kupić a nie żywe zwierze brać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 35 gości