Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnnAArczyK pisze:Pokażę Wam fotki...
No właśnie, to jest TINUSIA Eli:)
Maluję ją po raz trzeci....
Najpierw zaczęłam taki radosny portrecik, ale gdy kotka odeszła, przestał mi się podobać...
Zaczęłam malować drugi....też mi się nie podobał...dopiero na tej fotce przypadła mi do gustu, ponieważ zaintrygowały mnie jej oczy.....te ogromne żrenice...
Ewa L. pisze:Witaj Zuziu wczesno - porannie!![]()
![]()
halinka1403 pisze:Witajcie![]()
![]()
Miłego dnia dla całej rodzinki
![]()
![]()
Kotina pisze:Witaj Zuziu![]()
A ja już się bałam, że nie masz natchnienia, aby malować moją Tinusię ....
Szkoda, że nie namalowałaś tej radosnej Tinki![]()
Na fotce, która wybrałaś już była bidulka chora, ale to nic - Twój obraz już jest piękny![]()
a jak będzie wyglądał skończony jakoś jestem dziwnie spokojna .... będzie WSPANIAŁY![]()
![]()
![]()
Sama myślałam o namalowaniu Kacperka, ale - jak znam życie - mnie wyszłaby czarna plama ze złotymi oczyskami![]()
![]()
Widać pomysł namalowania persika przesłałam Ci intuicyjnie![]()
Rambuś - cudo kocisko, ale dla mnie nie do namalowaniaza trudny "obiekt"
cały czas pozostaję pełna podziwu dla Twojego, Zuzko, kunsztu i wspaniałego talentu
Elu:)
Jeżeli chcesz, mogę namalować "inną" Tinusię, wybierz tylko taką jaką chcesz mieć![]()
Teraz już troszkę ochłonęłam, że jej już nie ma...
Jeżeli tylko w fotce będzie to "coś" to mogę zacząć po raz czwarty... dla mnie nie problem
Byle byś była zadowolona
Miraclle pisze:Witaj Zuzo![]()
![]()
![]()
![]()
Obrazy będą śliczne![]()
![]()
![]()
![]()
Tinusiana zdjęciu widać chorobę, to już nie ten sam kotek. Ale oczka zawsze miała jedyne i niepowtarzalne
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sama zobaczyłabym krecika na żywo![]()
![]()
Witaj Basiu, to prawda, ten kociak miał coś "w oczach"....a dla mnie one są bardzo ważne...
Gdy maluję (a czasem mi się zdarza) portret ludzika też najpierw muszę namalować oczęta, wtedy widzę już całą postać, i nie ważne czy to człowiek czy zwierzorek
oczy muszą być...
MonikaMroz pisze:Ja jestem dopiero na 4 stronce. Ale wreszcie jestem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości