Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 03, 2013 23:27 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

A ja myślałam że ciągle ja i nas dwie 8O :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro lip 03, 2013 23:36 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

Niooo...to ja się z tej dziewiątki odłączam i idę sobie do...łóżeczka :D

Dobrej nocki Dziewczyny:)
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Śro lip 03, 2013 23:37 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

Dobrej nocki Zuziu! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lip 03, 2013 23:39 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

Do jutra :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw lip 04, 2013 5:23 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

Witaj Zuziu wczesno - porannie! :D :D :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lip 04, 2013 7:06 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

Witajcie :1luvu: :1luvu: :1luvu: Miłego dnia dla całej rodzinki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Czw lip 04, 2013 7:19 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

AnnAArczyK pisze:Pokażę Wam fotki...
Obrazek
No właśnie, to jest TINUSIA Eli:)
Maluję ją po raz trzeci....
Najpierw zaczęłam taki radosny portrecik, ale gdy kotka odeszła, przestał mi się podobać...
Zaczęłam malować drugi....też mi się nie podobał...dopiero na tej fotce przypadła mi do gustu, ponieważ zaintrygowały mnie jej oczy.....te ogromne żrenice...
ObrazekObrazek

Witaj Zuziu :1luvu:
A ja już się bałam, że nie masz natchnienia, aby malować moją Tinusię ....
Szkoda, że nie namalowałaś tej radosnej Tinki :(
Na fotce, która wybrałaś już była bidulka chora, ale to nic - Twój obraz już jest piękny :1luvu:
a jak będzie wyglądał skończony jakoś jestem dziwnie spokojna .... będzie WSPANIAŁY :ok: :ok: :ok:

Sama myślałam o namalowaniu Kacperka, ale - jak znam życie - mnie wyszłaby czarna plama ze złotymi oczyskami :ryk: :ryk:
Widać pomysł namalowania persika przesłałam Ci intuicyjnie :wink:

Rambuś - cudo kocisko, ale dla mnie nie do namalowania :cry: za trudny "obiekt"

cały czas pozostaję pełna podziwu dla Twojego, Zuzko, kunsztu i wspaniałego talentu
Obrazek

Kilka razy próbowałam wejść na miau po 5-ej rano (ptasie trele nie dają mi spać) ale nigdy mi się nie udało :(
Widzę jednak, że są wpisy o tej godzinie :?
Czy ktoś wie w jakich godzinach miau funkcjonuje ?
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Czw lip 04, 2013 7:51 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

Elu - mnie się udało wejść dopiero o 6.18 wcześniej też nie mogłam bo miau nie odpowiadało i wychodził mi błąd wczytywania strony.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lip 04, 2013 12:11 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

Witaj Zuzo :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazy będą śliczne :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tinusia :( na zdjęciu widać chorobę, to już nie ten sam kotek. Ale oczka zawsze miała jedyne i niepowtarzalne :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Sama zobaczyłabym krecika na żywo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Czw lip 04, 2013 18:09 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

Ja jestem dopiero na 4 stronce. Ale wreszcie jestem ;)
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Czw lip 04, 2013 18:12 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

Brawo Monia! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lip 04, 2013 21:04 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

Dobry wieczorek Wszystkim :1luvu:
Wpadłam na chwilkę...

Ewa L. pisze:Witaj Zuziu wczesno - porannie! :D :D :D

Witaj Ewciu :1luvu:
O tej porze, to ja jeszcze....spałam :ryk:

halinka1403 pisze:Witajcie :1luvu: :1luvu: :1luvu: Miłego dnia dla całej rodzinki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziękuję Halinko, faktycznie dzień był bardzo miły :1luvu:

Kotina pisze:Witaj Zuziu :1luvu:
A ja już się bałam, że nie masz natchnienia, aby malować moją Tinusię ....
Szkoda, że nie namalowałaś tej radosnej Tinki :(
Na fotce, która wybrałaś już była bidulka chora, ale to nic - Twój obraz już jest piękny :1luvu:
a jak będzie wyglądał skończony jakoś jestem dziwnie spokojna .... będzie WSPANIAŁY :ok: :ok: :ok:

Sama myślałam o namalowaniu Kacperka, ale - jak znam życie - mnie wyszłaby czarna plama ze złotymi oczyskami :ryk: :ryk:
Widać pomysł namalowania persika przesłałam Ci intuicyjnie :wink:

Rambuś - cudo kocisko, ale dla mnie nie do namalowania :cry: za trudny "obiekt"

cały czas pozostaję pełna podziwu dla Twojego, Zuzko, kunsztu i wspaniałego talentu
Obrazek

Elu:)
Jeżeli chcesz, mogę namalować "inną" Tinusię, wybierz tylko taką jaką chcesz mieć :1luvu:
Teraz już troszkę ochłonęłam, że jej już nie ma...
Jeżeli tylko w fotce będzie to "coś" to mogę zacząć po raz czwarty... dla mnie nie problem :ok:
Byle byś była zadowolona :1luvu:

Miraclle pisze:Witaj Zuzo :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazy będą śliczne :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tinusia :( na zdjęciu widać chorobę, to już nie ten sam kotek. Ale oczka zawsze miała jedyne i niepowtarzalne :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Sama zobaczyłabym krecika na żywo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Witaj Basiu, to prawda, ten kociak miał coś "w oczach"....a dla mnie one są bardzo ważne...
Gdy maluję (a czasem mi się zdarza) portret ludzika też najpierw muszę namalować oczęta :mrgreen: , wtedy widzę już całą postać, i nie ważne czy to człowiek czy zwierzorek :mrgreen: oczy muszą być...

MonikaMroz pisze:Ja jestem dopiero na 4 stronce. Ale wreszcie jestem ;)

Witaj Moniś z panienkami :1luvu:
Nie ważna czwarta strona, ważne, że do nas dotarłaś :ok: :ok: :ok:

Dzisiaj byliśmy cały dzień poza domem, dopiero wróciliśmy i muszę się pochwalić, że wybawiłam się z maciupeńkim koteczkiem, powszeczasy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Przyjaciele zaprosili nas do siebie na działkę i koniecznie musieli się pochwalić, że uratowali taką małą ociupinkę i oczywiście koteczka zatrzymują dla....swojej suni :ryk:
Sunia zakochała się od pierwszej chwili, kiedy kotek został przyniesiony do domu...
Miłość kwitnie już czwarty dzień....
Kocio po wizycie u weta...on określił wiek koteczki _ bo to ONA jest :mrgreen: - na ok.8 tyg...
Jest śliczna!
Wymiziałam, wycałowałam, wyściskałam, aż koteczka "padła" ze zmęczenia, jednym słowem zagłaskałam kotka na śmierć :mrgreen: :1luvu:
Głaskanie odbywało się z małymi przerwami przez cały dzionek :1luvu:
Jutro wstawię jakieś fotki, dzisiaj nie mam znowu kabelka.
No i oczywiście wybrałam się w nowych butkach :ryk:
Na nogach mam bąble niczym bochny chleba...
Zawsze tak mam, kupuję buty i zamiast najpierw je troszkę "przetestować" na krótkim dystansie, to ja od razu najlepiej w takich piechotą do...Warszawy :ryk: :ryk: :ryk:
Teraz cierpię...

Dzisiaj już nie odwiedzę moich ulubionych wąteczków :oops:
Ciocie mi wybaczą prawda?
Proszę...

Idę ratować nogi...

Dobrej nocki Wszystkim :1luvu:
Do jutra :ok:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Czw lip 04, 2013 21:10 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

Do jutra Zuziu!
Swoją drogą wiem że o 6 rano to przekręcasz się z bczku na boczek :ryk: :ryk:
A z nogami też tak mam w każdych nowych butkach nie wyłączając szmacianych kapcioszków zawsze sobie coś obetrę :oops:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lip 04, 2013 21:59 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

Też tak mam z nowymi butami . :roll: Kuruj się :1luvu:
Ciocie wybaczą i będa czekać :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

[poprzednia][następna]