u nas to jest hit

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
koteczekanusi pisze:Dziewczyny, a miałyście taką zabawkę? Ja od dłuższego czasu zastanawiam się nad jej zakupem, ale nie mogę się zdecydować. Boję się, że to będą kolejne wyrzucone pieniądze na zabawkę, którą moje koty będą miały gdzieś.
koteczekanusi pisze:Dziewczyny, a miałyście taką zabawkę? Ja od dłuższego czasu zastanawiam się nad jej zakupem, ale nie mogę się zdecydować. Boję się, że to będą kolejne wyrzucone pieniądze na zabawkę, którą moje koty będą miały gdzieś. Kotkinsie, myślisz, że o tym laserze i oczach (trzecia opinia) to prawda? Tzn. wiem, że moim ręcznym laserkiem nie powinnam świecić po lustrach, żeby się nie odbiło i nie zaświeciło w oczy, ale czy przy takiej konstrukcji zabawki może zaszkodzić? http://www.zooplus.pl/feedback/shop/kot ... ser/194462
cairo pisze:Można by Miro i Fio wysłać na wczasy kondycyjne, żeby mogli nad rzeźbą popracować.
Miro mógłby schudnąć około 0,5 kg ale przy jego wadze 7,5 kg to nie jest jakaś groźna nadwaga.
Moje koty były wczoraj na czyszczeniu zębów i w związku z tym udało mi się je wreszcie porządnie wyczesać, jak jeszcze spały. Nie wiem jak się kotkinsowi udało tak wychować swoje dzieci, że grzecznie stoją i dają się szczotkować. U nas zawsze jest walka okupiona najczęściej moją krwią.
Laluszek pięknieje, jeszcze zajmie mu trochę dojście do formy, ale zdecydowanie nie wygląda już na zabiedzonego kotka. Jest stworem nocnym póki co. Uwielbia zabawy i bieganie w szaleńczym tempie po mieszkaniu, ale robi to zazwyczaj między 12 a 2 w nocy. Całe dnie przesypia w łóżku wciśnięty między poduszki.
Ramzes nadal wygląda jak kot śmietnikowy- łysy i okropnie chudy. Zjada około 1/3 tego co powinien, w związku z tym nie odrastają mu włosy i w dodatku zamiast leżeć na kanapie jak to kot powinien, to non stop łazi po mieszkaniu jak pantera w klatce.
Neigh pisze:
A czy ten Ramzes to nie ma aby jakiś zaburzeń psychicznych? Skoro nie je.......i go nosi. Niedobrze, że tak ciągle łazi.......wyglada, jakby stres go zżerał.........tylko ciamu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue, Talka i 25 gości