(już nie)nowe fotki Bałwanki- str.24 :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 14, 2005 18:11

Oj dziewczęta :flowerkitty:
Dziękuję za życzenia :D

A co do białego puchatego prezentu- to właśnie jutro jeden dostanę :wink: Niestety, nie będzie to moja bieluszka z tego wątku :( To kotek z Wrocławia, na którego już od dawna czekamy i jutro odbieramy 8)
Byłoby cudownie mieć dwie białe kule, ale drugą mogę wziąć tylko tymczasowo, choćbym na głowie stawała :? To byłby już trzeci kot, a TŻ z bólem zgodził się na dwa....

Kurde, ale muszę coś wymyślić, bo taka urocza misia nie może tam siedzieć na zimnie, na jakimś śmietniku :crying:
Obrazek
Muszka & Miszka

eulalia

Od: Czw wrz 23, 2004 11:09

Post » Pt sty 14, 2005 19:19

No dobra, to może da się załatwić jednak przejściowy domek u kogoś z forum?
Głupio mi pisać, ale u mnie nie ma szans - mieszkam z rodziną, mama uwielbia nasze koty, ale na kolejnego zwierzaka w domu, nawet tymczasowo, nie wyraża zgody. Przykro mi :oops: :(
Kłólewna Inka i Księciunio Salutek

Kid

Od: Sob lis 01, 2003 0:29

Post » Pt sty 14, 2005 22:43

up dla bałwanki i wszystkiego najlepszego dla sasiadów/pochodze z Grodżca/ :D
ObrazekObrazek

Mała

Od: Śro gru 29, 2004 21:20

Post » Pt sty 14, 2005 22:53

To weź ją chociaż tymczasowo, będziemy myśleć co dalej. Jest naprawdę niesamowita, oby wkrótce znalazła domek.

Ania z Poznania

Od: Śro gru 17, 2003 15:25

Post » Sob sty 15, 2005 1:00

:cry: :cry: :cry:
Miała być rocznica......
...a była wstrętna awantura!!!
Wiem, że to Off Topic, ale w sumie związane z kocimi sprawami :? Zawsze można przenieść na KŁ...

Mój TŻ powiedział, że w domu czeka na mnie niespodzianka- pamiętajmy, że chodzi o rocznicę :? - w domu była niespodzianka w postaci jego kumpla z "ciul wie skąd", który na moje wejście zareagował mniej więcej w stylu: "czegoś nie godoł, że czecia gemba do picia bedzie"
:x :evil: :!:
Mało tego (gorejęęę!!!!!!)- mój TŻ po tym, jak mu super-cichym szeptem, na stronie, wytłumaczyłam, że kumpel mast goł houm, oświadczył, że ja i moja korba(!!!) zabieramy mu powietrze i że on się nie zgadza na przygarnięcie kolejnego kota- po którego mieliśmy jechać już DZIŚ!!! O którym wiedział!!! W którym sam się zakochał!!! niby...

W rezultacie jadę po kicię sama- pociągiem, z wiklinowym koszykiem.
I naprawdę się cieszę, mimo iż współtowarzysze podróży pewnie powieszą na mnie sto psów :mrgreen:

Tylko teraz naprawdę mam problem z "bałwanką".... :(
Po tym, jak TZ stwierdził, że go duszem(hyhy), mam do dyspozycji swój pokój z lat szkolnych, u mamy- a w nim dwa kotki (i maminego Kazika)...

Tak więc chyba śmietnik jeszcze długo pozostanie dla biedotki domem :cry: :cry: :cry:

płakać się chce :cry:
Obrazek
Muszka & Miszka

eulalia

Od: Czw wrz 23, 2004 11:09

Post » Sob sty 15, 2005 13:35

eulalia pisze::cry: :cry: :cry:
Miała być rocznica......
...a była wstrętna awantura!!!
Wiem, że to Off Topic, ale w sumie związane z kocimi sprawami :? Zawsze można przenieść na KŁ...

Mój TŻ powiedział, że w domu czeka na mnie niespodzianka- pamiętajmy, że chodzi o rocznicę :? - w domu była niespodzianka w postaci jego kumpla z "ciul wie skąd", który na moje wejście zareagował mniej więcej w stylu: "czegoś nie godoł, że czecia gemba do picia bedzie"
:x :evil: :!:
Mało tego (gorejęęę!!!!!!)- mój TŻ po tym, jak mu super-cichym szeptem, na stronie, wytłumaczyłam, że kumpel mast goł houm, oświadczył, że ja i moja korba(!!!) zabieramy mu powietrze i że on się nie zgadza na przygarnięcie kolejnego kota- po którego mieliśmy jechać już DZIŚ!!! O którym wiedział!!! W którym sam się zakochał!!! niby...

W rezultacie jadę po kicię sama- pociągiem, z wiklinowym koszykiem.
I naprawdę się cieszę, mimo iż współtowarzysze podróży pewnie powieszą na mnie sto psów :mrgreen:

Tylko teraz naprawdę mam problem z "bałwanką".... :(
Po tym, jak TZ stwierdził, że go duszem(hyhy), mam do dyspozycji swój pokój z lat szkolnych, u mamy- a w nim dwa kotki (i maminego Kazika)...

Tak więc chyba śmietnik jeszcze długo pozostanie dla biedotki domem :cry: :cry: :cry:

płakać się chce :cry:

Ale przykre... Eulalka, trzymaj się.
No, to w takim razie trzeba intensywnie szukać domku, choćby przejściowego , dla bałwanka.
Eulalia, może zmień tytuł wątku na : Szukamy domku (nawet na trochę) dla królewny Śnieżki :lol: .
Kłólewna Inka i Księciunio Salutek

Kid

Od: Sob lis 01, 2003 0:29

Post » Sob sty 15, 2005 15:14

przykro mi ja nie mogę.Od tygodnia mam smietnikowa bide w domku i walczę z zarazkami.A rezydentke zaszczepilam dopiero co.
Nowa Kicia znów zaczęla psikać i nie chce jeść,nie wiem co mi lata po domku :cry:
Ale trzymam kciuki i będę sie pytac gdzie mogę
ObrazekObrazek

Mała

Post » Nie sty 16, 2005 20:07

Ja mam w domu grzybicę :( i niestety nie mogę wziąć żadnego kotka na przechowanie :( . Ale Bałwanka wygląda jak moja Soyka i strasznie mi zależy, żeby ją z tego śmietnika wyciągnąć :( . Na razie mogę tylko podbijać i liczyć na czyjeś gorące serce:ok: !

Eulalia - trzymaj się i pisz jak tam nowa kota :?:

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Pon sty 17, 2005 10:05

do góry bałwanku
ObrazekObrazek

Mała

Post » Pon sty 17, 2005 12:27

:cat3: Do góry!!!

Tika

Post » Pon sty 17, 2005 20:41

:kitty: i jeszcze raz!

Tika

Post » Pon sty 17, 2005 23:33

:cat3:
do góry :)
Anna

anna100

Od: Sob kwi 12, 2003 10:13

Post » Pon sty 17, 2005 23:43

Kawał ślicznego kota... :wink:
Czy te czerwone oczy to kwestia lampy ?
Bo jak nie to ona, panie, albinosem jest chyba ?
rokko + Luzak + Cicia + Baxter
Obrazek Obrazek Obrazek
My, koci Ojcowie, musimy się trzymać razem !

rokko

Od: Wto gru 07, 2004 11:00

Post » Wto sty 18, 2005 7:35

Eulalia co u Ciebie? Już lepiej?

Do góry białą panienkę :kitty: !!!

Tika

Post » Wto sty 18, 2005 14:41

No jak? Nikt się jeszcze nie zakochał :( ???

Tika

[poprzednia][następna]