Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krzysone pisze:Proszę o pomoc w znalezieniu. Dnia 29.06.13 zaginęła kotka Dyzia, w okolicach osiedla Dębina. Kotka reaguje na swoje imię. Umaszczenia białego w brązowe prążki, niewielkich wymiarów. Na nosku plamka. Dla znalazcy NAGRODA.
W razie jakichkolwiek poszlak, proszę o kontakt telefoniczny 694 977 387.
Dziękuje
Ratchet pisze:A ja na 100% jestem pewien, że to nasza Kicia tyle, że dzika na maksa. Osoba która dokarmia koty pod blokiem jak zobaczyła zdjęcie to od razu poznała kota. Wczoraj znów spędziłem sporo czasu na odorowaniu Kici, z zerowm skutkiem. Pozwoli się tylko zbliżyc na metr a bliżej to już się odsuwa. W sumie jestem w rozterce czy łapac ją na siłę w pobierak bo pewnie by się udało czy ją tam zostawic. Jest mocno zainteresowana innymi kotami które tam są, łasi się do nich, przymila i łazi za nimi. Widac, że pasuje jej życie na wolności. Dobrze, że chociaż ją wysterylizowaliśmy po przygarnięciu z ulicy.
Jak ją złapię i znów nawieje z domu to diabli wiedzą gdzie pójdzie, teraz chociaż jest w miejscu gdzie jest jedzenie, jest schronienie-przejście do węzła ciepłowniczego, są budki. Będę codziennie tam przychodził i obserwował zachowanie i wygląd.
Trochę żal i smutno, że tak się zachowuje bo jednak przez te 4 miesiące jak u nas była to się człowiek do zwierzaka przywiązał.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1449 gości