KotkaWodna pisze:tak podpytam, bo mi się kojarzy - czy Ty może precle pisujesz?
Nie. Te teksty tak hurtowo to akurat do kalendarzy zdzieraków

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KotkaWodna pisze:tak podpytam, bo mi się kojarzy - czy Ty może precle pisujesz?
floxanna pisze:jaaana pisze:Nie ma za co, też często cierpię z tego samego powodu.
Zwykle mnie dopada taka niewydolność wraz z PMS-em. Kiedyś miałam do napisania ok. 30 stron (większość materiałów miałam, parę szczegółów do doszukania w necie). Początek pracy zgrał mi się z początkiem PMS-a. Najpierw w bólach, siedząc przed kompem jak na etacie po 8 godzin dziennie, wydusiłam z siebie 10 stron w ciągu tygodnia. PMS się skończył — i pozostałe 20 stron napisałam niemalże ze śpiewem na ustach w dwa dni. No a tym razem końcówka zlecenia przypadła mi na początek PMS-aO ile nic mi nie wyskoczy z nagła, to do wyjazdu po Newę mam zamiar się relaksić, częściej jeździć do Chimery i załatwić jakieś zaległe buszowania drogeryjne
jaaana pisze:A ja mam problem z rozpoczęciem, a potem już jakoś leci.
rastanja pisze:Nie wiem, floxanno, czy miałabym w sobie tyle samozaparcia żeby pracować w domu. Pewnie nie mogłabym się zmobilizować i wiecznie by było coś ważniejszego do zrobienia
rastanja pisze:Marzę o nienormowanym czasie pracy, ale tak jak pisałam, martwię się czy jestem na tyle zdyscyplinowana.
floxanna pisze:rastanja pisze:Marzę o nienormowanym czasie pracy, ale tak jak pisałam, martwię się czy jestem na tyle zdyscyplinowana.
Wydaje mi się, że jakiegoś rekordowego zdyscyplinowania do tego nie potrzeba, ale jeśli się go nie ma, to trzeba mieć przynajmniej umiejętność wzięcia się za dziób na ostatni dzwonekNo i ja raczej na tym właśnie bazuję, nie na dyscyplinie
jaaana pisze:floxanna pisze:Wydaje mi się, że jakiegoś rekordowego zdyscyplinowania do tego nie potrzeba, ale jeśli się go nie ma, to trzeba mieć przynajmniej umiejętność wzięcia się za dziób na ostatni dzwonekNo i ja raczej na tym właśnie bazuję, nie na dyscyplinie
Siostro!
jaaana pisze:Tylko lato mnie denerwuje, bo kładę się, a za oknem tak jasno, że właściwie powinno się już wstawać.
floxanna pisze:jaaana pisze:Tylko lato mnie denerwuje, bo kładę się, a za oknem tak jasno, że właściwie powinno się już wstawać.
O właśnie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 60 gości