Powiadasz Halinko, że maluchy jak kukułki
mniam mniam w sam raz na przegryzkę 
Moderator: Estraven
Miraclle pisze:Kukułki są dobre![]()
![]()
![]()
Powiadasz Halinko, że maluchy jak kukułki![]()
![]()
![]()

Ewa L. pisze:Te kotusie to naprawdę pod szczęśliwą gwiazdą urodzone.
Jak dobrze że trafiły na ciebie![]()
![]()
![]()

Mam nadzieję długo i szczęsliwie
.Pan ,który do mnie dzwonił w sprawie kociaków z dziupli,i który pomógł wyłapać Gaję,zgodził sie ją dokarmiać,więc będziemy mu podrzucać karmę,żeby nie została bez opieki.współczuję bardzo... wiem, co czujesz.....halinka1403 pisze:No i znowu mam przewalone![]()
![]()
Po kontroli z moją nogą nie najlepiej.Zrobili mi znowu punkcję.Bolało ,jak diabli,bo musieli sie wkuwać z kilku miejscach,żeby ściągnąć ropęI znowu czekają mnie zastrzyki i rehabilitacja
![]()
:( [*]halinka1403 pisze:Mamuśkę "kukułek"którą chcieliśmy złapać do sterylki,zabił samochód![]()
mam nadzieję, że jednak się znajdzie.. albo że np trafił na jakiegoś dobrego człowieka i ktoś go przygarnął...halinka1403 pisze:Ostatniego maluszka próbowaliśmy namierzyć,ale gdzieś przepadł.![]()
halinka1403 pisze:Kukułki,Juka,Yoko,i Moris już zakończyły leczenie.Oczka śliczne.jeszcze trzeba doczyścić uszka,i w piątek moga być odrobaczone.Jedzą pięknie,kupy super![]()
Kociaki z dziupli,Kropka i Dino to już śliczne, całkiem spore rozrabiakiSzaleją z Diego po całej chałupie,po czym padaja ,jak zwłoki ,pod czujnym okiem(czyt.brzychem) Szarusi,Rudiego i Yody
Uwielbiają się wspinać po nogawce ,i zasypiać na kolanach ,a że pazurki mają ,jak igiełki,to nogi moje i męża są tak pokiereszowane,że o krótkich spodniach możemy tylko pomarzyć
![]()
Ale co tam,grunt ,że kociaki szczęśliwe![]()
niektóre koty wolą być dzikie, ale jeśli ma gdzie wrócić, i będzie dokarmiana, tohalinka1403 pisze:Gaja,mamusia dziuplowych skrzatów,niestety niereformowalna,więc prawdopodobnie jutro ją wypuścimy w miejscu,gdzie była wyłapana.Będzie sobie dalej żyła na wolności.Mam nadzieję długo i szczęsliwie
.Pan ,który do mnie dzwonił w sprawie kociaków z dziupli,i który pomógł wyłapać Gaję,zgodził sie ją dokarmiać,więc będziemy mu podrzucać karmę,żeby nie została bez opieki.

Kociaki mają u Ciebie świetną, kocią opiekę

Użytkownicy przeglądający ten dział: bea3, Google [Bot], KotSib, niuans i 84 gości