Koci mieszkańcy ptasiej dziupli i....RUDI [*]

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie cze 30, 2013 20:23 Re: Koci mieszkańcy ptasiej dziupli i..reszta towarzystwa.

Kukułki są dobre :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Powiadasz Halinko, że maluchy jak kukułki :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: mniam mniam w sam raz na przegryzkę :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Nie cze 30, 2013 20:23 Re: Koci mieszkańcy ptasiej dziupli i..reszta towarzystwa.

Te kotusie to naprawdę pod szczęśliwą gwiazdą urodzone.
Jak dobrze że trafiły na ciebie :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie cze 30, 2013 22:08 Re: Koci mieszkańcy ptasiej dziupli i..reszta towarzystwa.

Miraclle pisze:Kukułki są dobre :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Powiadasz Halinko, że maluchy jak kukułki :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: mniam mniam w sam raz na przegryzkę :ryk:

W sam raz do schrupania :1luvu: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Nie cze 30, 2013 22:12 Re: Koci mieszkańcy ptasiej dziupli i..reszta towarzystwa.

Ewa L. pisze:Te kotusie to naprawdę pod szczęśliwą gwiazdą urodzone.
Jak dobrze że trafiły na ciebie :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Mam nadzieję ,że dobrze :oops: Staram się ,jak mogę,żeby ich na koty wyprowadzić :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Post » Nie cze 30, 2013 22:21 Re: Koci mieszkańcy ptasiej dziupli i..reszta towarzystwa.

Dino i Kropka,zmordowane zabawą z Diego,wdrapały sie do mnie na kolana i padły :mrgreen:
No i Diego zawiedziony,że kumple się nie chcą już bawić :mrgreen:

Obrazek

Na dzisiaj to juz koniec maleńtasowych przygód :mrgreen: Ide nakarmić i wymasować na noc "kukułki",bo też padam :mrgreen:
Dobrej nocy wszystkim życzę :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Nie cze 30, 2013 22:30 Re: Koci mieszkańcy ptasiej dziupli i..reszta towarzystwa.

Dobrej, Halinko :1luvu:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Nie cze 30, 2013 22:40 Re: Koci mieszkańcy ptasiej dziupli i..reszta towarzystwa.

Dobranoc Halinko i kotusie! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie cze 30, 2013 23:43 Re: Koci mieszkańcy ptasiej dziupli i..reszta towarzystwa.

śliczne szkraby :1luvu:
miały szczęście, że na Ciebie trafiły... :1luvu:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pon lip 01, 2013 9:55 Re: Koci mieszkańcy ptasiej dziupli i..reszta towarzystwa.

Diego ma frajdę z małymi tornadami :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Małe kociaki są lepsze od zabawek :ryk:

Jeszcze trochę i będzie śmigał z "kukułkami" :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Diegusiu ale Duża zrobiła koteczkowi prezent w postaci małych skrzatów :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Pon lip 01, 2013 11:05 Re: Koci mieszkańcy ptasiej dziupli i..reszta towarzystwa.

Tak - Dieguś to prawdziwa kocia niańka.
Witaj Halinko poniedziałkowo!
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lip 03, 2013 6:40 Re: Koci mieszkańcy ptasiej dziupli i..reszta towarzystwa.

No i znowu mam przewalone :!: :evil:
Po kontroli z moją nogą nie najlepiej.Zrobili mi znowu punkcję.Bolało ,jak diabli,bo musieli sie wkuwać z kilku miejscach,żeby ściągnąć ropę :evil: I znowu czekają mnie zastrzyki i rehabilitacja :evil:

Mamuśkę "kukułek"którą chcieliśmy złapać do sterylki,zabił samochód :( Ostatniego maluszka próbowaliśmy namierzyć,ale gdzieś przepadł. :(

Kukułki,Juka,Yoko,i Moris już zakończyły leczenie.Oczka śliczne.jeszcze trzeba doczyścić uszka,i w piątek moga być odrobaczone.Jedzą pięknie,kupy super :ok:

Kociaki z dziupli,Kropka i Dino to już śliczne, całkiem spore rozrabiaki :D Szaleją z Diego po całej chałupie,po czym padaja ,jak zwłoki ,pod czujnym okiem(czyt.brzychem) Szarusi,Rudiego i Yody :D Uwielbiają się wspinać po nogawce ,i zasypiać na kolanach ,a że pazurki mają ,jak igiełki,to nogi moje i męża są tak pokiereszowane,że o krótkich spodniach możemy tylko pomarzyć :D
Ale co tam,grunt ,że kociaki szczęśliwe :ryk:

Gaja,mamusia dziuplowych skrzatów,niestety niereformowalna,więc prawdopodobnie jutro ją wypuścimy w miejscu,gdzie była wyłapana.Będzie sobie dalej żyła na wolności. :1luvu: Mam nadzieję długo i szczęsliwie :1luvu: .Pan ,który do mnie dzwonił w sprawie kociaków z dziupli,i który pomógł wyłapać Gaję,zgodził sie ją dokarmiać,więc będziemy mu podrzucać karmę,żeby nie została bez opieki.
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Śro lip 03, 2013 7:25 Re: Koci mieszkańcy ptasiej dziupli i..reszta towarzystwa.

halinka1403 pisze:No i znowu mam przewalone :!: :evil:
Po kontroli z moją nogą nie najlepiej.Zrobili mi znowu punkcję.Bolało ,jak diabli,bo musieli sie wkuwać z kilku miejscach,żeby ściągnąć ropę :evil: I znowu czekają mnie zastrzyki i rehabilitacja :evil:
współczuję bardzo... wiem, co czujesz..... :( u mnie po kilku punkcjach co parę miesięcy skończyło się na stole operacyjnym, mam nadzieję, że u ciebie po punkcji jednak się zagoi tak jak ma...

halinka1403 pisze:Mamuśkę "kukułek"którą chcieliśmy złapać do sterylki,zabił samochód :(
:( [*]

halinka1403 pisze:Ostatniego maluszka próbowaliśmy namierzyć,ale gdzieś przepadł. :(
mam nadzieję, że jednak się znajdzie.. albo że np trafił na jakiegoś dobrego człowieka i ktoś go przygarnął...

halinka1403 pisze:Kukułki,Juka,Yoko,i Moris już zakończyły leczenie.Oczka śliczne.jeszcze trzeba doczyścić uszka,i w piątek moga być odrobaczone.Jedzą pięknie,kupy super :ok:

Kociaki z dziupli,Kropka i Dino to już śliczne, całkiem spore rozrabiaki :D Szaleją z Diego po całej chałupie,po czym padaja ,jak zwłoki ,pod czujnym okiem(czyt.brzychem) Szarusi,Rudiego i Yody :D Uwielbiają się wspinać po nogawce ,i zasypiać na kolanach ,a że pazurki mają ,jak igiełki,to nogi moje i męża są tak pokiereszowane,że o krótkich spodniach możemy tylko pomarzyć :D
Ale co tam,grunt ,że kociaki szczęśliwe :ryk:
:ok: :ok: :ok:

halinka1403 pisze:Gaja,mamusia dziuplowych skrzatów,niestety niereformowalna,więc prawdopodobnie jutro ją wypuścimy w miejscu,gdzie była wyłapana.Będzie sobie dalej żyła na wolności. :1luvu: Mam nadzieję długo i szczęsliwie :1luvu: .Pan ,który do mnie dzwonił w sprawie kociaków z dziupli,i który pomógł wyłapać Gaję,zgodził sie ją dokarmiać,więc będziemy mu podrzucać karmę,żeby nie została bez opieki.
niektóre koty wolą być dzikie, ale jeśli ma gdzie wrócić, i będzie dokarmiana, to :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Śro lip 03, 2013 9:24 Re: Koci mieszkańcy ptasiej dziupli i..reszta towarzystwa.

Witaj Halinko!
Przykro mi z powodu mamusi [*]. Oby ostatni maluszek miał więcej szczęścia.
Wiem ile zachodu masz z maluszkami ale proszę zadbaj o swoje kolano , bo jeśli tego nie zrobisz to kto pomoże kociakom?
Ja też o krótszych spodniach mogę pomarzyć bo nawet przy dorosłych kotkach też mam nogi w ażurki :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lip 03, 2013 10:59 Re: Koci mieszkańcy ptasiej dziupli i..reszta towarzystwa.

Halinka!!!! :evil: Uważaj na siebie i zadbaj o nogę!

Strasznie mi przykro z powodu Mamusi [*] Oby maluszkowi nic nie przytrafiło się złego i trafił w dobre ręce :ok:

To miejsce, gdzie wypuszczacie Gaję jest dla Niej bezpieczne? Dobrze, że będzie miała co jeść :ok: Kociaki mają u Ciebie świetną, kocią opiekę :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

[poprzednia][następna]