Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jo.anna pisze:mój synuś też w nocy zapolował, ale na mnieten białas, położyłam się spać a on jak zwykle obok na poduszce, jak już zasypiałam usłyszałam głośne miauczenie i poczułam jego pazury na oku, przywalił mi centralnie tam gdzie są rzęsy na dole, i głęboko aż sama musiałam mu łapę zabierać, limo mam wielkie, oko spuchnięte i ślad pazura i nie wiem co mu do łba strzeliło
alab108 pisze:jo.anna pisze:mój synuś też w nocy zapolował, ale na mnieten białas, położyłam się spać a on jak zwykle obok na poduszce, jak już zasypiałam usłyszałam głośne miauczenie i poczułam jego pazury na oku, przywalił mi centralnie tam gdzie są rzęsy na dole, i głęboko aż sama musiałam mu łapę zabierać, limo mam wielkie, oko spuchnięte i ślad pazura i nie wiem co mu do łba strzeliło
Może ratował Cię przed komarem?
kotkins pisze:Mięska nie kupiłam, bo sklep działa od 9 do 13 w soboty.
W normalne dni od 9 do 16!!!!
Jutro spróbuję pojechać tam przed pracą.
O ile dam radę...
I -o ile mi wiadomo - tanio to tam raczej nie jest...
Neigh pisze: Młodzi bywają okropni, ale szczególnie nie podskakują..........czemu? a bo się to nie opłaca. Anegdotycznie - synuś uznał że jest dorosły. Objawiać to się miało powrotami kiedy chce, graniem w tenisa miast uczeniem i takimi tam..........
Potrzebę bycia dorosłym rozumiem - wypłaciłam mu alimenty tatusia, dołożyłam od siebie, nastepnie potraciłam opłaty za gaz, wodę, prąd......wydzieliłam połeczkę w lodówce na produkty spożywcze, zakazałam brać moich, takoż w łazience zrobiłam miejsce na jego proszek do prania i inne utensylia. Jako że jestem ludzki pan obiecałam pożyczać odkurzacza i żelazka. Ew. zakazałam użytkowania łazienki i kuchni jesli będzie w niej syf pozostawiał.......
I tak oto z 400 zł w kieszeni pustą lodówką ruszył w dorosłość![]()
Bo ja go mojego drogie mogę nakarmić i oprać i wysłać na wakacje.........i obronić przez panią od fizyki ...........ale coś za coś. On się ma mianowicie uczyć, zdobywać wędki i wysyłać smsy "żyje, będę o tej i o tej" bo jak nie to nie.........
Proste jak parasol elektryczny:-)
jo.anna pisze:u mnie niestety żaden komar nie ma racji bytu, Kulka ich nie łapie, nie zwraca uwagi, pocieszam się tym, że może spadał z łóżka i tak niefortunnie o mnie zahaczył, a limo rośnie....
rastanja pisze:Neigh pisze: Młodzi bywają okropni, ale szczególnie nie podskakują..........czemu? a bo się to nie opłaca. Anegdotycznie - synuś uznał że jest dorosły. Objawiać to się miało powrotami kiedy chce, graniem w tenisa miast uczeniem i takimi tam..........
Potrzebę bycia dorosłym rozumiem - wypłaciłam mu alimenty tatusia, dołożyłam od siebie, nastepnie potraciłam opłaty za gaz, wodę, prąd......wydzieliłam połeczkę w lodówce na produkty spożywcze, zakazałam brać moich, takoż w łazience zrobiłam miejsce na jego proszek do prania i inne utensylia. Jako że jestem ludzki pan obiecałam pożyczać odkurzacza i żelazka. Ew. zakazałam użytkowania łazienki i kuchni jesli będzie w niej syf pozostawiał.......
Bo ja go mojego drogie mogę nakarmić i oprać i wysłać na wakacje.........i obronić przez panią od fizyki ...........ale coś za coś. On się ma mianowicie uczyć, zdobywać wędki i wysyłać smsy "żyje, będę o tej i o tej" bo jak nie to nie.........
Neigh, Ty potworze!!! Jesteś moją idolką
rastanja pisze:Neigh pisze: Młodzi bywają okropni, ale szczególnie nie podskakują..........czemu? a bo się to nie opłaca. Anegdotycznie - synuś uznał że jest dorosły. Objawiać to się miało powrotami kiedy chce, graniem w tenisa miast uczeniem i takimi tam..........
Neigh, Ty potworze!!! Jesteś moją idolką
jo.anna pisze:dziewczyny, czy persy mają pazury na wierzchu ?
edit
chodzi mi o to, że Karmel wszystkie pazury ma mocno wystające, normalnie moje koty mają takie jak naciskam do obcinania, ale u niego wystają całe cały czas, w ogóle ich nie chowa, widać nawet tą białą osłonkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Marmotka i 31 gości