Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maupa pisze:no porobiłam coś innego, to znaczy gdzie się dało, włączyłam faktury elektroniczne i mam to pod kontrolą. babci się przypomina z grubsza co dwa miesiące, że dawno żadnego rachunku nie płaciła, ale chyba też polubiła ten system - sama nie zrobi przelewu internetowego, tylko stoi w kolejkach na poczcie
madziulam2 pisze:a do czego ta moskitiera jest zaczepiana???
pytam bo ja mam taką http://brzesko-bochnia.pl/Ogloszenie/i1 ... -wyprzedaz i w kilku miejscach już pazurkiem zaciągnięta (ale 4 lata u nas i czas chyba wymienić)
kwinta pisze:A wytrzyma ta siatka kota, który się na niej powiesi całym sobą ?![]()
Trochę bym się bała ...
floxanna pisze:Aaa! Zejdę tragicznie na niewydolność mózgu!
Brakuje mi 3 (słownie: trzech) tekstów po ok. 900 znaków. W ciągu minionych 3 tygodni natrzaskałam takich ponad półtorej setki. Brakuje tych trzech do zakończenia zlecenia, a mnie się mózg wyłączył :/
jaaana pisze:floxanna pisze:Aaa! Zejdę tragicznie na niewydolność mózgu!
Brakuje mi 3 (słownie: trzech) tekstów po ok. 900 znaków. W ciągu minionych 3 tygodni natrzaskałam takich ponad półtorej setki. Brakuje tych trzech do zakończenia zlecenia, a mnie się mózg wyłączył :/
A tematyka jaka?
jaaana pisze:A już chciałam cosik podrzucić
floxanna pisze:Ja tu ciężko harowałam, a tymczasem koty mają leniwą niedzielę
jaaana pisze:Nie ma za co, też często cierpię z tego samego powodu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 212 gości