Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jo.anna pisze:Kotkins Ty matka z tych tradycyjnych z nutką nowoczesności, szkoda, że tak mało jest takich, a wiem coś o tym niestety..znam takie co brak czasu i konsekwencji kompensują drogimi gadżetami lub kompensują ( ale sobie ) puszką piwa, dość często takie spotykam, czasem uwagę zwrócę, chociaż ostatnio w sklepie dowiedziałam się że jestem ku***. pi****, gówno wiem o życiu i mam się nie wpier****ć, takie tam....
jednak chciałabym ogarnąć trochę psychikę Karmusia i nie daję rady....Karmel odrasta, odrósł już pokaźnie i czas na czesanie się zaczął, jako że on tego nienawidzi więc trochę sposobem a trochę siłą....jaki to dało efekt ? Mój synuś zaczął chować się i spać w kuwecie, wiem że to od tego, bo jak daję mu spokój to kima na łóżku obok, no i co ja mam teraz zrobić ? pozwolić mu na kuwetowe zaleganie ?
kotkins pisze:moje stado jest całkowicie "obsługowe". No, Amelka trochę płacze jeśli czesze się za długo a świat jest taki interesujący i tyle jej atrakcji ucieka przed noskiem...Obsługowi byli Czesio i jest Laluś.
A Leosiowi codziennie trzeba myć paszczę i jej okolice, znosi to doskonale.
Jakiś przypadek?
kotkins pisze:Amelia właśnie przyniosła mi na kolana upolowaną ważkę!
Nie wiem jak się to-to przedostało do domu, mamy wszystko osiatkowane.
Ale się wzruszyłam!
Moja córunia się ze mną dzieli zdobyczą...fajne mam dziecko , c'nie?
Jakbym Małej pozwoliła myszki łapać , to też by mi przynosiła zapewne.
Jezdem dunmna zez tej waszki co jom mamuni pszynjosłam a mogłam se zjeźć!!
Teras bendem polowiła na pajonka co go widziełam, mje nje przeszkadzajcie!
Amelja
kotkins pisze:Widziałam, poznałam ,że Twoja i zapytam sakramentalnie: kiedy po kota??
Za tydzień już będzie zdatny do wzięcia.
floxanna pisze:kotkins pisze:Widziałam, poznałam ,że Twoja i zapytam sakramentalnie: kiedy po kota??
Za tydzień już będzie zdatny do wzięcia.
Z dotychczasowych ustaleń z Neigh wynika, że w piątek, 5 lipca
Ja-smina pisze: czy sroczyna jest aby na pewno zdrowa i ekologiczna
izka53 pisze:... że mój syn jest wybitnym informatykiem. I nie jest to tylko duma matki - w 2011 roku był notowany na liście 50 najlepszych na świecie współpracowników koncernu Apple....
izka53 pisze:A co do srok - dorosłe bardzo pilnuja swoich podrostków. nieraz widziałam jak dorosła sroka leci nad kotem i atakuje , bo młode w pobliżu uczy się latać.
madziulam2 pisze:izka53 pisze:... że mój syn jest wybitnym informatykiem. I nie jest to tylko duma matki - w 2011 roku był notowany na liście 50 najlepszych na świecie współpracowników koncernu Apple....
B R A W O
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter, MB&Ofelia i 36 gości