Szajka - wątek się toczy a moderatorzy nie chcą nas zamknąć

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 29, 2013 22:10 Re: Szajka mały dzielny kotek!

basidrak20 pisze:Dzieci nie mamy... Maz jest... Ale jakby koty... W przeciwienstwie do was ja na swoje hmmm krzycze po cichu i nie glaskam jakis czas jak nabroja... Gdzies po godzinie same przychodza z mina glaskaj mnie przeciez jestem taki grzeczny... Na koncu jeszcze kocur mnie ugryzie i tyle jest.... Ehhh chyba lepiej jakby byly dzieci hihi

u mnie kocia amerykanka :mrgreen: koty robią co chcą :mrgreen:
i nawet jak coś spsocą to nie umiem sie na nie gniewać :wink:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob cze 29, 2013 22:16 Re: Szajka mały dzielny kotek!

Ja nawet jak je okrzyczę , to maja mnie w nosie i zaraz mąż je leci pocieszać :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob cze 29, 2013 22:19 Re: Szajka mały dzielny kotek!

barbarados pisze:Ja nawet jak je okrzyczę , to maja mnie w nosie i zaraz mąż je leci pocieszać :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk:

a wiecie co,
moje koty słuchają się mojego męża 8O
wystarczy że palcem pokaże i kotecek schodzi ze stołu 8O i powie mocniejszym głosem żeby na stół nie wchodziły jak jemy 8O

jak on to robi że koty sie go rozumieją 8O
Obrazek

agusialublin

Post » Sob cze 29, 2013 22:22 Re: Szajka mały dzielny kotek!

Moje nie słuchają mojego męża . Kot drapie wersalke , mąż pyta : A które to grzeczne kotki tak robią ? , bardzo stanowczym głosem . Kot patrzy mu w oczy i drapie dalej :twisted: Ja syknę i czasem słuchają . Czasem . :wink:

barbarados

Post » Sob cze 29, 2013 22:24 Re: Szajka mały dzielny kotek!

barbarados pisze:Moje nie słuchają mojego męża . Kot drapie wersalke , mąż pyta : A które to grzeczne kotki tak robią ? , bardzo stanowczym głosem . Kot patrzy mu w oczy i drapie dalej :twisted: Ja syknę i czasem słuchają . Czasem . :wink:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

wiesz co ja to na 100 procent jestem pewna że koty nas rozumieją :mrgreen:
wiedzą że mogą zrobić z nami wszystko co im sie żywnie podoba :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Sob cze 29, 2013 22:32 Re: Szajka mały dzielny kotek!

Naukowcy stwierdzili , że zwierzaki , wychowywane w domu znaja zasób słów 4-5 letniego dziecka .Ja uważam , ża rozumieja baaardzo dużo . Tylko udaja , że nie :twisted:

barbarados

Post » Sob cze 29, 2013 22:37 Re: Szajka mały dzielny kotek!

barbarados pisze:Naukowcy stwierdzili , że zwierzaki , wychowywane w domu znaja zasób słów 4-5 letniego dziecka .Ja uważam , ża rozumieja baaardzo dużo . Tylko udaja , że nie :twisted:

Szkoda, że nie umieją ich wyartykułować :D

Madzio

Od: Nie paź 21, 2012 19:18

Post » Sob cze 29, 2013 22:38 Re: Szajka mały dzielny kotek!

Madzio pisze:
barbarados pisze:Naukowcy stwierdzili , że zwierzaki , wychowywane w domu znaja zasób słów 4-5 letniego dziecka .Ja uważam , ża rozumieja baaardzo dużo . Tylko udaja , że nie :twisted:

Szkoda, że nie umieją ich wyartykułować :D

ale oczkami pokazują o co im chodzi :ok:
Obrazek

agusialublin

Post » Sob cze 29, 2013 22:40 Re: Szajka mały dzielny kotek!

Może i lepiej , że nie potrafią .Znając moje nauczyły by sie nie tych słów co potrzeba :evil:

barbarados

Post » Sob cze 29, 2013 22:43 Re: Szajka mały dzielny kotek!

barbarados pisze:Może i lepiej , że nie potrafią .Znając moje nauczyły by sie nie tych słów co potrzeba :evil:

Wyobrazasz sobie jak kot Ci nawymyśla od różnych bo ze śniadaniem o 4 rano sie spóźniasz :ryk: :ryk: :ryk:

Eeee Duza do jasnej ch..... rusz d...... z tego łóżka i dawaj śniadanie do jasnej ch....... bo mi jeść chce :twisted:
Obrazek

agusialublin

Post » Sob cze 29, 2013 22:44 Re: Szajka mały dzielny kotek!

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ok: Właśnie sobie wyobraziłam 8O :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

barbarados

Post » Nie cze 30, 2013 6:20 Re: Szajka mały dzielny kotek!

agusialublin pisze:
barbarados pisze:Może i lepiej , że nie potrafią .Znając moje nauczyły by sie nie tych słów co potrzeba :evil:

Wyobrazasz sobie jak kot Ci nawymyśla od różnych bo ze śniadaniem o 4 rano sie spóźniasz :ryk: :ryk: :ryk:

Eeee Duza do jasnej ch..... rusz d...... z tego łóżka i dawaj śniadanie do jasnej ch....... bo mi jeść chce :twisted:

Moja perska Foksa przy czesaniu klnie jak pijany marynarz.
Słów na szczęście nie rozumiem, ale wyraz oczu i pycholka mówią same za siebie...
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Nie cze 30, 2013 8:50 Re: Szajka mały dzielny kotek!

My na nasze kociaste krzyczymy regularnie. :)
Nala sio, nie drap telewizora !!!
Lilo zostaw Nalę, nie bij jej !!! Czasem klapa zarobi. Ostatnio zadrapał jej oczko. Na szczęście wszystko z oczkiem ok.

Czasem jeszcze się zdarzy "Wynocha od tych kaktusów", "Zostaw lustro (w odniesieniu do Nali)", "Won z kuchni/łazienki"

Dokładnie wiedzą co robią, bo wykonują te czynności kiedy im się czegoś odmówi, a chcą postawić na swoim.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Nie cze 30, 2013 9:26 Re: Szajka mały dzielny kotek!

My właśnie jesteśmy na etapie całkowitego rozpuszczania Szajki. Jej wolno dosłownie wszystko :twisted:
Chodzi legalnie po stole, rozmnaża ładowarki -z jednej robi dwie, siedzi na blacie kuchennym jak kroję mięsko, I jakis czas temu wsadziła pysiolka do talerza TŻ i usłyszałam tylko poczekaj ja jeszcze ten kawałek zjem :ryk:

Klara[*] natomiast była troszkę wychowana. Po stole łaziła jak męża w domu nie było, a jak był i ona wlazła to wystarczyło, ze spojrzał to koteczka w tempie ekspresowym lądowała na podłodze. Jak kroiłam mięsko to wystarczyło, że powiedziałam nie wolno wtedy zatrzymywała się na parapecie i patrzyła z daleka.
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Nie cze 30, 2013 9:41 Re: Szajka mały dzielny kotek!

Aguś a jak się Tosia na balkonie sprawuje teraz?
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

[poprzednia][następna]