Ewa L. pisze:Na dyiđ tey si yegnam wiecyornie bo jak ywzkle Pola mi cođ pryestawia w komputerye. Dobrej nocki i do jutra!![]()
![]()
Bo Ona chce zmienić na koci język,coby sobie z innymi kotkami na miau pogadać

Aleś Ty Ewciu niedomyślna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Na dyiđ tey si yegnam wiecyornie bo jak ywzkle Pola mi cođ pryestawia w komputerye. Dobrej nocki i do jutra!![]()
![]()
AnnAArczyK pisze:Ewa L. pisze:Na dyiđ tey si yegnam wiecyornie bo jak ywzkle Pola mi cođ pryestawia w komputerye. Dobrej nocki i do jutra!![]()
![]()
A ja myślałam, że Ty tak ze zmęczenia, a to Polcia taka spryciula
![]()
Przyjemnych snów!
halinka1403 pisze:Ewa L. pisze:Na dyiđ tey si yegnam wiecyornie bo jak ywzkle Pola mi cođ pryestawia w komputerye. Dobrej nocki i do jutra!![]()
![]()
Bo Ona chce zmienić na koci język,coby sobie z innymi kotkami na miau pogadać![]()
![]()
Aleś Ty Ewciu niedomyślna![]()
Ewa L. pisze:Było by ponad twoje siły gdybyś nie kochała kotów![]()
![]()
![]()
A dzionek mija pracowicie. Odkurzyłam dywanik, pozamiatałam kłaczki, umyłam podłogę, umyłam kuwetki, wstawiłam pranie które już się wyprało i zaraz je powieszę i wstawię kolejne itd. itp.
floxanna pisze:Kogoś, kto mając w domu kota, jednocześnie ma perfekcyjnie czysto, byłabym skłonna podejrzewać o jakieś zaburzenia psychiczne, i to poważniejsze od moich własnych
Ewa L. pisze:Też tak uważam.
Decydując się na posiadanie zwierzęcia futerkowego w domu godzimy się na pewne rzeczy - między innymi fruwające tu i ówdzie kłaczki.Jeśli komuś to przeszkadza to niech kupi sobie rybki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 183 gości