Kocia rodzinka na balkonie. Pani ['] Pan ['] została kotka:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 28, 2013 19:10 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Maluchy mają u mnie wikt i opierunek jak długo będzie trzeba. Siedem dorosłych kotów się wyżywi to i takie szkraby nie będą chodzić głodne.
Mam tylko nadzieję, że się nie rozchorują, trzymajcie za to kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pt cze 28, 2013 19:11 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: trzymamy bardzo, bardzo mocno :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Pt cze 28, 2013 19:13 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Dostałam taką wiadomość na maila :D

Witam

Piszę w sprawie czworga kociąt, które od wczoraj są u mnie. Kociaki
mają się dobrze, w pokoju, w którym przebywają, czują się swobodnie.
Urządzają sobie hulanki, jedzą normalnie (mokre i nawet bardzo chętnie
suche), załatwiają się ładnie do kuwety i leżakują, kiedy przychodzi
pora ;) W tej chwili z jednej strony mojego laptopa śpi jedna jasna kicia,
a z drugiej druga jasna kicia. Te ciemniejsze się chowają, ale to
normalne- moje kocice trochę straszą, to i kociaki się kryją. Ale
ogólnie wszystko jest w porządku. Jedna malutka wymiotowała wczoraj po
posiłku, ale sądzę, że to jednorazowa sytuacja. Jutro podeślę
zdjęcia, dzisiaj póki co zrobiłam tylko dwóm łaciatym kiciom- poczekam
aż wyjdzie reszta.

Pozdrawiam serdecznie
Kasia
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt cze 28, 2013 19:35 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Super wiadomość :D

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pt cze 28, 2013 19:58 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

mb pisze:Super wiadomość :D

nooo :ok:
Obrazek

pisiokot

Post » Pt cze 28, 2013 20:53 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Tymczasem zaległe zdjęcia z wczoraj :wink:

jeszcze u mnie w Pabianicach
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

już w Łodzi, :D ale tylko takie, bo reszta białasków nie miała ochoty na sesję i wybrały kanapę, a raczej obejrzenie jej od spodu. :wink:
Obrazek Obrazek

i mała wyprawka :wink: http://wstaw.org/m/2013/06/28/DSCN6281.JPG
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt cze 28, 2013 21:35 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

o Boziu, jakie one są śliczne i słodziśkie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

kasia1568

Post » Pt cze 28, 2013 22:42 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

tak słodko śpią wtulone w siebie i nareszcie bezpieczne
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt cze 28, 2013 22:48 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Fajnie by bylo wydac je w dwupakach widsc ze bialaski sjr Kochają i tak samo marmur z czarnym. Oczywiście jak zaden nie okaze sie kawalerem no wtedy fruuuuu Bayermowi kibicować :mrgreen:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pt cze 28, 2013 22:57 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Mam nadzieję, że to będzie jednak chłopiec bo dziewczynkę wetka od razu by rozpoznała bo rzeczywiście trochę z tą sytuacją dla psiokot nie teges :roll:
Cudne są, fajne jest to zdjęcie jak parami śpią na przeciw ciebie białe/czarne :lol: wkleję zdjęcia do wydarzenia i nadal będę prosiła o domki.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Sob cze 29, 2013 7:14 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

ewan pisze:Mam nadzieję, że to będzie jednak chłopiec bo dziewczynkę wetka od razu by rozpoznała bo rzeczywiście trochę z tą sytuacją dla psiokot nie teges :roll:
Cudne są, fajne jest to zdjęcie jak parami śpią na przeciw ciebie białe/czarne :lol: wkleję zdjęcia do wydarzenia i nadal będę prosiła o domki.

Dziewczyny, żaden ze mnie psiokot :wink: Jestem pisiokot, od imienia mojego pierworodnego - kota Pisia (juz nieżyjącego).
Ale psy oczywiście też uwielbiam :D
Obrazek

pisiokot

Post » Sob cze 29, 2013 9:49 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Anna61 pisze:
pisiokot pisze:Na początku zaproponowałam przetrzymanie jednego kociaczka przez trzy tygodnie i myślałam, że na tym koniec (bo ani nie mam warunków, a i okoliczności zdrowotno-rodzinne byciu DT obecnie bardzo nie sprzyjają). Anna61 "wypłakała" :wink: u mnie wzięcie drugiego malucha, nie potrafiłam odmówić wiedząc, że to dla nich być albo nie być. Zgodziłam się ze świadomością, że jedno dzieciątko ma zaklepany dom, a tylko drugie jest na mojej głowie i utrzymaniu. Wolałabym, żeby te ustalenia zostały dotrzymane :roll:.

Jeśli się okaże, że małe jest dziewczynką, no to trudno, ale jeśli daj Boże chłopczykiem, to chciałabym, żeby było tak jak zostało uzgodnione wcześniej. Czyli, że kitek jedzie do Pirulasińskiej.

Koniec końców zostaję trochę z ręka w nocniku, no ale jak wiadomo każdy dobry uczynek prędzej czy później musi zostać ukarany :wink:

Aniu, dopóki maluch nie będzie miał ustalonej dokładnie płci to zostaje wszystko po staremu. :1luvu:
Przepraszam też, że wlepiłam Ci 2 maluszki :oops: i to z niedokładnie ustaloną płcią, bo sprawa się skomplikowała. :(

Poprosiłabym też o pomoc dla tych 4 maluszków, bo nie chcę aby te osoby z dobroci serca zostały na ''lodzie'', a parę osób chyba zadeklarowało im pomoc na wątku. :(
Ja wczoraj byłam z maluchami w lecznicy i na swój koszt je odrobaczyłam, odpchliłam oraz dałam 4 maluszkom 18 tacek mokrej karmy z rossemana, choć sama mam fatalną sytuację, dlatego proszę o pomoc dla tych kociaczków. :(

Chętnie też dorzucę się do utrzymania maluchów, poproszę o dane, gdzie zrobić przelew.
I jeszcze raz potwierdzam, że twardo czekam na werdykt w sprawie płci białaska i pozostaję nieczuła na wdzięki wszystkich innych kociaków, nawet Parkingowego :love: , choć to trudne...
Obrazek
"One cat just leads to another." - Ernest Hemingway

pirulasińska

Od: Pon mar 19, 2012 15:08

Post » Sob cze 29, 2013 11:41 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Dzieciaczki już u nas :D.
na razie mimo stresu, mimo, że chcą być czujne w nowym miejscu, to zasypiają na siedząco :D
są nieprawdopodobnie słodkie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

jak się trochę ogarnę to wrzucę kilka fotek :D
Obrazek

pisiokot

Post » Sob cze 29, 2013 11:43 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

a ja myślałam że one do Was we wtorek jadą :) czekamy na foteczki :1luvu:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Sob cze 29, 2013 11:46 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

SUPER, CZEKAMY NA FOTKI:)

kasia1568

[poprzednia][następna]