. Mocne , za kurs i zdrówko . Moderator: Estraven
. Mocne , za kurs i zdrówko . 

Patikujek pisze:Jakie przytulaski :d
A tak patrzę i patrzę na te zdjęcia i stwierdzam że Tola zostaje moją faworytką w tym wątku

Nie mogę się napatrzeć .Co jedno to ładniejsze

Słodziaki

Kotina pisze:Witam w niedzielny poranek![]()
Pierwszą lekcję malowania mam za sobą. Najbardziej mi odpowiada forma zapłaty, za faktycznie uczestnictwo w zajęciach.
Spotykamy się 1-2 razy w tygodniu, ale większość prac mamy „zadane do domu”, spotkania mają na celu ocenę naszych prac,
wskazanie błędów oraz pokaz „jak to zrobić lepiej”
Raz w miesiącu odbywają się spotkania, na których wszystkie malujemy jeden model. Na szkolenie przychodzą 3-4 „studentki” (ładnie brzmi c’nie ?)
Z moich prac najbardziej podobał się portrecik Tinki, sasanki oraz szkic portretu dyrektora (z moich dawnych prac).
Pokazałam też zaczęty malunek puchacza, otrzymałam kilka cennych uwag i …. dzisiaj mam zamiar dokończyć ten obraz.
A jak mi wyjdzie – to się okaże …![]()
"Zadane do domu" mamy namalowanie widoku, krajobrazu … muszę sobie jakiś znaleźć (czyt. wygooglać)
Jestem zbudowana zachowaniem kocistych - naprawdę nie przeszkadzają mi w malowaniu![]()
najwyżej siedzą gdzieś w pobliżu, ale nie wykazują zainteresowania akcesoriami malarskimi ...
Mądre mam koteczki![]()
A poza tym spokój i normalka w kotinowym domku![]()
Koty śpią, jedzą, śpią i jedzą, czasami "opalają" się na balkonie, co jakiś czas (nie za często) dokazują![]()
Psiaki korzystają z ładnej pogody i chodzą z nami na długie spacery, po których .... śpią jak susły
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 13 gości