Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pirulasińska pisze:Anna61, proszę daj mi znać, jeśli ten czwarty okaże się kocurkiem. Przygarnę go wtedy na pewno, ale na dziewczynkę jednak się nie zdecyduję... Tak mi przykro...
pirulasińska pisze:To super, dziękuję i czekam na wieści.
To kociątko najbardziej z całej czwórki wygląda mi na dziewczynkę, ale może jeszcze nas wszystkich zaskoczy!![]()
A tak w ogóle, nie zdawałam sobie sprawy, ze tak trudno jest rozpoznać płeć u kotów...
Anna61 pisze:
Goyka pisze:no to chyba już jasne, że jedzie do Pirulasińskiej prawda?![]()
![]()
pisiokot pisze:Na początku zaproponowałam przetrzymanie jednego kociaczka przez trzy tygodnie i myślałam, że na tym koniec (bo ani nie mam warunków, a i okoliczności zdrowotno-rodzinne byciu DT obecnie bardzo nie sprzyjają). Anna61 "wypłakała"u mnie wzięcie drugiego malucha, nie potrafiłam odmówić wiedząc, że to dla nich być albo nie być. Zgodziłam się ze świadomością, że jedno dzieciątko ma zaklepany dom, a tylko drugie jest na mojej głowie i utrzymaniu. Wolałabym, żeby te ustalenia zostały dotrzymane
.
Jeśli się okaże, że małe jest dziewczynką, no to trudno, ale jeśli daj Boże chłopczykiem, to chciałabym, żeby było tak jak zostało uzgodnione wcześniej. Czyli, że kitek jedzie do Pirulasińskiej.
Koniec końców zostaję trochę z ręka w nocniku, no ale jak wiadomo każdy dobry uczynek prędzej czy później musi zostać ukarany![]()
kasia1568 pisze:Aniu, podaj numer konta na pw prześlę parę grosików na te maluchy, na razie tylko tak mogę pomóc. Myślę, że inne osoby też pomogą
Użytkownicy przeglądający ten dział: 44 Kocie Wyspy, Google [Bot], misiulka i 686 gości