już mam:TanundA pisze:jaki numer ma ta???? pamiętam, że to kocurek i nazwałam go Ramsi
ona jest ciut starsza od pozostałych, już do ogłaszania
176/13 kocurek, 2 miesiące, w schr od 12.06,

tricat 13.06???
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
już mam:TanundA pisze:jaki numer ma ta???? pamiętam, że to kocurek i nazwałam go Ramsi
ona jest ciut starsza od pozostałych, już do ogłaszania
jak z przystanku jest faktycznie blisko, to dam radę - uparta jestemAgaPap pisze:Co do jutrzejszego grilla to tak:
- menu zaplanowane![]()
![]()
- grilla trza dzisiaj kupić, bo nasz stary takich ilości nie udźwignie,
- autobus od schronu PRAWIE pod mój dom to 11 - tylko jeździ raz na godzinę w soboty więc chyba przyjechałybyście od razu po wolontariacie jest tak: 13:40 potem 14:40 i potem 15:40 tutaj link: http://rozklady.kzkgop.pl/index.php?co= ... trasy=5421 - jedzie się do samego końca około 40 minut (mówiłam kiedyś przecie, że mieszkam na zadupiu)
- jakby ktoś miał problemy z dojściem od przystanku do mojego domu to TŻ podjedzie autem i zabierze (charm to do Ciebie głównie jeśli dalej masz ochotę się zjawić),
- powrót - autobus 937 przy domu prawie ale dojazd tylko do pętli Brynowskiej i potem najlepiej w tramwaj (Mała Ty masz pod sam dom tramwaj) albo 11 prosto do centrum, w ostateczności mam jedno łóżko polowe to dziecko wykopie na nie i jej łóżko wtedy wolne![]()
- jakby ktoś coś chciał jeszcze wiedzieć to pytać![]()
- i jakby ktoś jeszcze chciał się przywlec to jak najbardziej- to do tych co wczoraj nie było w schronie m.in Korciaczek i tangerine
Ale siem napisałam no
AgaPap pisze:A ja tak szybko się zwinęłam ze schronu bo chcieliśmy jeszcze z Józkiem do weta podjechać, a po drodze na Piotrowice - jechaliśmy tą drogą na Tychy i potem przez lasek (puskas mówi trzy górki toto się podobno nazywa) - na tej drodze na Tychy taki był korek, że w domu to chyba przed samą 19 dopiero wylądowaliśmy
halbina pisze:https://picasaweb.google.com/105250425808248086895/SchroniskoKatowice8Czerwca2013#5888666138272845346
Rosyjski królewicz dojechał... Transporcik jego tak zakochany, że chyba długo u mnie nie posiedzi... Dziękuję za przywiezienie! Mała1, ile razy zakraplać oczka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 134 gości