Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasiar1234 pisze:Wątek transportowy :
" Co jakiś czas":
Poznań - Szczecin - Poznań i/lub Szczecin - Poznań - Wrocław weekendy, PKP wampiwor
Można napisać PW jak sie kliknie na użytkownika
Później na: " Dysponuje autem i zawiozę ":Dysponuję z chłopakiem autem. Jesteśmy z Wrocławia i możemy pomóc w przewozach wszelkich zwierzaków. Auto pali tak ok 50-60 zł na 100 km. Jeśli ktoś potrzebował by transportu i może zwrócić paliwo to śmiało dzwońcie. tel. 603616546 Negri
lub:Mogę za zwrot kosztów paliwa zawieźć zwierzaki. Na dogomanii mam nick mrowa23, jeżdże na krótkich/bardzo długich trasach, nawet trasy zagraniczne. Możliwe także transporty w tygodniu. Mieszkam w Poznaniu, często bywam w Wałbrzychu i we Wrocławiu, zatem zawsze mogę stamtąd rozpocząć drogę. Kontakt: mroweczka23@wp.pl gg 3267175 tel. 506122690 mrowa
lub tutaj ktoś oferuje zachodnio- pomorskie i inne woj, za zwrot paliwa.
Oferuje transport na terenie woj.kuj-pom,pomorskiego,zach-pom,wielkopolskiego,czesciowo lodzkie i mazowieckie za zwrot kosztow paliwa. kontakt 785 466 772. 2tf9ak8
Czyli 'wampiwor" jeździ w weekendy PKP Szczecin- Poznań - Wrocław
Negri (tel. 603616546) jest z Wrocławia i za zwrot za paliwo może jechać do Opola.
ulvhedinn pisze:Będę najprawdopodobniej w sobotę wieczorem w Bydgoszczy, mogłabym jeszcze kawałek podjechać, jakbyscie miały kogoś kto podwiózłby kota w tą stronę, to mogę go podwieźć dalej (mile widziane dorzucenie do paliwa).....
Cudak1 pisze:DziękujęNapisałam do wampiwor, czy jeszcze aktualne.
kasiar1234 pisze:Czyli matka też może być chora. Moze zabrać ja do weta żeby ja obejrzał i zaczął leczyć.
ewar pisze:Nie wiadomo, czy trzeba byłoby jeździć często.Trzeba byłoby ją najpierw zdiagnozować i wtedy pomyśleć, co dalej.
Cudak1 pisze:W sobotę lub poniedziałek będę jechała z mini-kotką na testy, to może i staruszkę udałoby się przy okazji zabrać na USG (RTG niestety nie mają w Goleniowie).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości