5 ślepaczków juz w DT- potrzebne jedzonko i wsparcie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 26, 2013 21:23 Re: PILNE! 5KOCIAT Z BARDZO CHORYMI OCZKAMI SZUKA DT-WŁOCŁAW

o matko, jak te koty muszą cierpieć :crying: :crying: :crying: :crying:

edit

jeśli tym pozostałym biedom nie znajdzie się taka dobra dusza jak Lidka, to ja już nie wiem co lepsze, i piszcie co chcecie, ale takie oczy masakrycznie bolą, zaraz się to powylewa lub zacznie gnić
jo.anna

Post » Śro cze 26, 2013 21:48 Re: PILNE!3 KOCIĘTA CHORE OCZY UMRĄ Z BÓLU DT NA CITO -CAŁA

jeżeli wezmę 1 np. t o w najgorszym stanie ,krówka? co z pozostałą dwójką ? :cry:
czy jest szansa na transport?
a może ktoś weźmie ode mnie zdrowe kocie ? wtedy wzięła bym 2 chore.
co z 3 ???? :cry: :cry: :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro cze 26, 2013 21:53 Re: PILNE!3 KOCIĘTA CHORE OCZY UMRĄ Z BÓLU DT NA CITO -CAŁA

z transportem to pewnie dało by radę, ale z resztą to pewnie kiszka,a może się mylę ?
jo.anna

Post » Śro cze 26, 2013 21:55 Re: PILNE!3 KOCIĘTA CHORE OCZY UMRĄ Z BÓLU DT NA CITO -CAŁA

Transport się załatwi , to zabież tego co ma oczko do usunięcia na już .. :(

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Śro cze 26, 2013 21:57 Re: PILNE!3 KOCIĘTA CHORE OCZY UMRĄ Z BÓLU DT NA CITO -CAŁA

Jeżeli ktokolwiek zastanawiał się czy by nie tymczasować - niech się teraz zgłosi :ok: :ok: . Bo jakbym nie była zakocona po kokardkę, to bym już któregoś wzięła, albo i dwójkę - choćby na czas określony :ok: :ok: Dla nich się liczy każda chwila a za 2-3 tygodnie może je przejmie ktoś, kto wtedy wróci z urlopu/znajdzie pracę - cokolwiek :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro cze 26, 2013 22:02 Re: PILNE!3 KOCIĘTA CHORE OCZY UMRĄ Z BÓLU DT NA CITO -CAŁA

Alienor pisze:Jeżeli ktokolwiek zastanawiał się czy by nie tymczasować - niech się teraz zgłosi :ok: :ok: . Bo jakbym nie była zakocona po kokardkę, to bym już któregoś wzięła, albo i dwójkę - choćby na czas określony :ok: :ok: Dla nich się liczy każda chwila a za 2-3 tygodnie może je przejmie ktoś, kto wtedy wróci z urlopu/znajdzie pracę - cokolwiek :ok: :ok: :ok:

Tak ja nie powinnam pojechałam po jednego zabrałam dwa , to okropne wybierać którego zabrać i zostawiać w komórce ;(( to jak w schronisku idziesz po psa a patrza z nadzieją wszystkie ,,,,dziś się chyba odwodnie bo ciągle ryczę błagam dajcie im dt prosze ...nie widzieliście ich a ja tak i nie bede mogła spać .....kotki sa maleńkie spragnione człowieka jak je dotkniesz zaraz mruczą ...to nie sa dzikie koty ....każdy dzień dla nich ważny..

lidka02

Post » Śro cze 26, 2013 22:04 Re: PILNE!3 KOCIĘTA CHORE OCZY UMRĄ Z BÓLU DT NA CITO -CAŁA

lidka02 pisze:
Alienor pisze:Jeżeli ktokolwiek zastanawiał się czy by nie tymczasować - niech się teraz zgłosi :ok: :ok: . Bo jakbym nie była zakocona po kokardkę, to bym już któregoś wzięła, albo i dwójkę - choćby na czas określony :ok: :ok: Dla nich się liczy każda chwila a za 2-3 tygodnie może je przejmie ktoś, kto wtedy wróci z urlopu/znajdzie pracę - cokolwiek :ok: :ok: :ok:

Tak ja nie powinnam pojechałam po jednego zabrałam dwa , to okropne wybierać którego zabrać i zostawiać w komórce ;(( to jak w schronisku idziesz po psa a patrza z nadzieją wszystkie ,,,,dziś się chyba odwodnie bo ciągle ryczę błagam dajcie im dt prosze ...nie widzieliście ich a ja tak i nie bede mogła spać .....kotki sa maleńkie spragnione człowieka jak je dotkniesz zaraz mruczą ...to nie sa dzikie koty ....każdy dzień dla nich ważny..

:!: :!: :( :( :( :(
jo.anna

Post » Śro cze 26, 2013 22:04 Re: PILNE!3 KOCIĘTA CHORE OCZY UMRĄ Z BÓLU DT NA CITO -CAŁA

dorcia44 pisze:jeżeli wezmę 1 np. t o w najgorszym stanie ,krówka? co z pozostałą dwójką ? :cry:
czy jest szansa na transport?
a może ktoś weźmie ode mnie zdrowe kocie ? wtedy wzięła bym 2 chore.
co z 3 ???? :cry: :cry: :cry:

w sumie jak się teraz okazuje jest5 chorych i jeden zdrowy :( czyli 6

2 wzięła Lidka

cytuje z fb
4 kotki,w tym jeden zdrowy,drugi ,jak patrzyłysmy z Lidką oba oczka wygladaja całkiem przyzwoicie,biały kotek oba oczka do usuniecia i czarny kotek jedno do usuniecia...

szukc trzeba dla kolejnych Dt ...wybrać te w najciezszym stanie ..transport szybko znajdziemy ..trzeba zrobić fundusz na miau na te kociaki jak będą w kilku Dt

Tam fundacja zbiera pieniazki na nie na fb ale poki co to opieka weterynaryjna jest na tragicznym poziomie ...fundacje rozliczymy
agula76

wezmę .
chociaż też jestem zakocona i zapsiona...ale nie mogę patrzeć na tą tragedię . :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro cze 26, 2013 22:05 Re: PILNE!3 KOCIĘTA CHORE OCZY UMRĄ Z BÓLU DT NA CITO -CAŁA

dorcia44 pisze:wezmę .
chociaż też jestem zakocona i zapsiona...ale nie mogę patrzeć na tą tragedię . :cry:

Dorotka, a masz jakiegoś piesia do adopcji ?
jo.anna

Post » Śro cze 26, 2013 22:08 Re: PILNE!3 KOCIĘTA CHORE OCZY UMRĄ Z BÓLU DT NA CITO -CAŁA

Jakie biedy :( :(

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro cze 26, 2013 22:09 Re: PILNE!3 KOCIĘTA CHORE OCZY UMRĄ Z BÓLU DT NA CITO -CAŁA

jo.anna pisze:
dorcia44 pisze:wezmę .

Dorotka, a masz jakiegoś piesia do adopcji ?

to już bardziej handel niż adopcja :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro cze 26, 2013 22:12 Re: PILNE!3 KOCIĘTA CHORE OCZY UMRĄ Z BÓLU DT NA CITO -CAŁA

Mysle że w pierwszej kolejności sa czarny zabieg już , czarny leczenie bo jak nie straci oczka i biała co już nie widzi ale oczka tylko białe nic się nie dzieje i nie zapominajmy o zdrowym 2 miesiecznym bop go tam psy zjedzą....

lidka02

Post » Śro cze 26, 2013 22:13 Re: PILNE!3 KOCIĘTA CHORE OCZY UMRĄ Z BÓLU DT NA CITO -CAŁA

Kotki kontaktowe wszystkie ..

lidka02

Post » Śro cze 26, 2013 22:15 Re: PILNE!3 KOCIĘTA CHORE OCZY UMRĄ Z BÓLU DT NA CITO -CAŁA

zostawiam swój nr twelefonu i zmykam 501014862
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]