jessi74 pisze:mogłabym pomóc w transporcie do Wrocławia - 29 czerwca
tylko potrzebny dom tymczasowy ...
Napisałam PW

Jest szansa na DT w Opolu, Wrocław po drodze, więc może dałoby się jakoś zgrać?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:mogłabym pomóc w transporcie do Wrocławia - 29 czerwca
tylko potrzebny dom tymczasowy ...
Cudak1 pisze:wanilia03 pisze:Cudak1 pisze:wanilia03 pisze::(aż nie chce mi się komentować .....
Oby tylko dom znalazła...wanilia03 pisze:Koteczka miniaturka ..myślę o niej ..być może ..zobaczymy , zabiedzona kruszyna
Myśl, myśl...do Wrocławia byłby możliwy transport na 29.06.br, a w lipcu może do Krakowa, więc i na drugi koniec Polski znajdziemy transport
Koteczka jest prześliczna i naprawdę kochana, domaga się głaskania... a u mnie ma tylko klatkę w garażu
Myślę bo jakbym mogła to bym ją przygarnęła "na już " ale ..ale mieszkam z teściową która nie wyrazi zgody na kolejnego kota. Mogę mieć tylko jednego bo to jej dom i ona rządzi itd , bla bla . Ale ja wyjeżdżam z kraju na przełomie lipca i sierpnia , niedaleko bo do Niemiec i wiem że tam "na swoim" chcę mieć towarzysza dla mojego Filka żeby nie czuł się samotny jak pańcia w pracy będzie .Koteczka byłaby idealna do pary z Filkiem . Zawsze marzyłam o gromadce zwierzątek w domu
No to może ten miesiąc z dwoma kotami wytrzymałaby teściowa? Koteczka jest maleńka, dużo miejsca nie zajmie w domu
wanilia03 pisze:A możecie mi cokolwiek więcej powiedzieć o tej kotce i jej zdrowiu poza tym że z zabiedzenia i głodowania nie
rozwinęła się kruszyna i wygląda jak kociak?? Kurde no , chciałabym ją przygarnąć pod swoje skrzydła .Mój Filuś też jest adoptowanym kotem.
Cudak1 pisze:wanilia03 pisze:A możecie mi cokolwiek więcej powiedzieć o tej kotce i jej zdrowiu poza tym że z zabiedzenia i głodowania nie
rozwinęła się kruszyna i wygląda jak kociak?? Kurde no , chciałabym ją przygarnąć pod swoje skrzydła .Mój Filuś też jest adoptowanym kotem.
Ma powiększoną wątrobę, ale objawów chorobowych nie ma (tzn pije i ma apetyt).
Będzie miała zrobione testy na FIV i FeLV. Miejmy nadzieję, że ta wątroba, nie jest taka np przez białaczkę, bo taka możliwość też niestety jest
wanilia03 pisze:Poczekajmy na wynik testów .Ona może ma powiększoną wątrobę przez to niedożywienie , już czytałam o takich przypadkach . Brzuszek duży ..z notorycznego głodu
Cudak1 pisze:Trzymajcie kciuki - jest szansa dla kociaków (od starszej kotki) na DT...
Cudak1 pisze:wanilia03 pisze:Poczekajmy na wynik testów .Ona może ma powiększoną wątrobę przez to niedożywienie , już czytałam o takich przypadkach . Brzuszek duży ..z notorycznego głodu
Testy koniecznie jej trzeba zrobić, bo jeśli okazałoby się, że jest chora, to i reszta stada ma na to duże szanse...
kasiar1234 pisze:A co z matką? Mamy nadzieje że nie zostaje tam gdzie jest??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości