shira3 pisze:Kotina pisze:Jakoś nie wyobrażam sobie abym ja bała się własnego kota (psa)nie ma takiej opcji
Bała w sensie respektu i szybciutko trzęsącymi się z pospiechu łapkami bym jej to mięsko czym prędzej podawała

Moderator: Estraven
shira3 pisze:Kotina pisze:Jakoś nie wyobrażam sobie abym ja bała się własnego kota (psa)nie ma takiej opcji
Bała w sensie respektu i szybciutko trzęsącymi się z pospiechu łapkami bym jej to mięsko czym prędzej podawała

Kotina pisze:shira3 pisze:Kotina pisze:Jakoś nie wyobrażam sobie abym ja bała się własnego kota (psa)nie ma takiej opcji
![]()
![]()
![]()
![]()
Acha .... racja w 100%
przecież ruda nie odpuści, lecę i kładę jej pod nosek mięsko ...
no, trudno - ten kot tak ma i już![]()
shira3 pisze:Kotina pisze:shira3 pisze:Kotina pisze:Jakoś nie wyobrażam sobie abym ja bała się własnego kota (psa)nie ma takiej opcji
![]()
![]()
![]()
![]()
Acha .... racja w 100%
przecież ruda nie odpuści, lecę i kładę jej pod nosek mięsko ...
no, trudno - ten kot tak ma i już![]()
Rude to nie kolor....rude to charakter

Kotina pisze:A ja ją - początkowo (dopóki dobrze jej nie poznałam) nazywałam tofikową księżniczką![]()
teraz to ...ruda @ bardziej oddaje jej .... charakter![]()
Tylko moje rude nie umie takiej wpienionej minki zrobić 
shira3 pisze:Kotina pisze:A ja ją - początkowo (dopóki dobrze jej nie poznałam) nazywałam tofikową księżniczką![]()
teraz to ...ruda @ bardziej oddaje jej .... charakter![]()
Wiem coś o tymTylko moje rude nie umie takiej wpienionej minki zrobić

Chłopaczek coraz pewniej czuje się w domku
minki muszą być Miraclle pisze:Jak zobaczyłam hamaczek pierwsze co pomyślałam o...![]()
Ona jest zapachem na 100% jeszcze przez długi czas i duszą w całym domku![]()
Cymulek![]()
![]()
![]()
Chłopaczek coraz pewniej czuje się w domku
![]()
Tysia ma słodki brzuszek, widzę go pierwszy raz w całej okazałości![]()
![]()
![]()
![]()
Timorka nie wychodzi z wprawyminki muszą być

Miraclle pisze:Elu ona jest z Wami![]()
![]()
![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości