Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Chciałam też powiedzieć, że mam grzeczne, mądre i kochające kotki![]()
casica pisze:I zauważcie jakie łaskawe te kotki. Zostawiły mi całkiem sporo miejsca, oczywiście kołdra nie do ruszenia - dupsko Ryszardy oraz cała Zawieszka, nie można wszak przesuwać koteczków
Regata pisze:casica pisze:Chciałam też powiedzieć, że mam grzeczne, mądre i kochające kotki![]()
A czy ktoś wogle mógł myśleć inaczej?casica pisze:I zauważcie jakie łaskawe te kotki. Zostawiły mi całkiem sporo miejsca, oczywiście kołdra nie do ruszenia - dupsko Ryszardy oraz cała Zawieszka, nie można wszak przesuwać koteczków
a po co Ci kołdra w taki upał? Kotki zadbały, żebyś się nie przegrzała
ezzme pisze:ale fajnie!
jak tylko przestanę być Kotką Karmiącą i pozostawię komuś Kocórkę na ten czas to też się oddam niczym nieskrępowanej konsumpcji w doborowym towarzystwie![]()
a Remi urocza (serduszkować?)
casica pisze:2. Gdzie Ty widzisz upał?![]()
casica pisze:ezzme pisze:ale fajnie!
jak tylko przestanę być Kotką Karmiącą i pozostawię komuś Kocórkę na ten czas to też się oddam niczym nieskrępowanej konsumpcji w doborowym towarzystwie![]()
a Remi urocza (serduszkować?)
Oj tak, oj tak![]()
A Remi rozpowszechniać na fb, jest w moim profilu
edit: a wniosek taki, że gdy przestaniesz być Kotką Karmiącą, cudownym rzeczy zrządzeniem staniesz się Kukułką
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości