Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KotkaWodna pisze:...a największy kanibal, ten, co konsumował Kota z Mlekiem, milczy dyplomatycznie
Amica pisze:Tort powalający, dobrze że został uwieczniony, bo inaczej żal byłoby go zjeść
KotkaWodna pisze:zwiały dziewczynom po drodze do jakichś bezpiecznych ds, coby uniknąć pożarcia
aga9955 pisze:Varyjek mówi ,ze kocha Wiktora i bedzie dla Niego gotować. Gdyz z takim wdziekiem pozerał kota i tak cudownie sobie dokładał, popijając mlekiem ,ze normalnie szok.
KotkaWodna pisze:a wiecie co, ja ten aspekt rozumiem - niewiele mnie rozczula bardziej, niż facet, który pożera ze smakiem jakieś moje wytwory ;>
I nie musi to być aspekt powiązany z romansowym, po prostu, lubię karmić ludność
casica pisze:I proszę, jaki ładny portrecik varii, grzecznej dziewczynki
casica pisze:Jak artysta powiedział "kot", to był KOT. Kot i kropka.
Taką miał artysta tego stworzenia wizję![]()
varia pisze:casica pisze:I proszę, jaki ładny portrecik varii, grzecznej dziewczynki
Cała ja.
KotkaWodna pisze:a wiecie co, ja ten aspekt rozumiem - niewiele mnie rozczula bardziej, niż facet, który pożera ze smakiem jakieś moje wytwory ;>
I nie musi to być aspekt powiązany z romansowym, po prostu, lubię karmić ludność
casica pisze:KotkaWodna pisze:a wiecie co, ja ten aspekt rozumiem - niewiele mnie rozczula bardziej, niż facet, który pożera ze smakiem jakieś moje wytwory ;>
Pod tym względem jestem wyjątkowo demokratyczna, lubię jak wszystkie płcie pożerają ze smakiem moje wytwory
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 53 gości