Moderator: Estraven

wiesiaczek1 pisze:wciąż myślę o tym Kotku, małym Czarnuszku,
powiedzcie mi jak to może być,
przegrało kociątko życie,
ludzie dobrej woli wpłacali datki, śledzili wątek
płaczemy, wyrażamy żal,
a takie coś, co to uczyniło wygrało , zrobiło co chciało, zabiło i co dalej siedzi na kanapach,
jak to jest ,
chciałabym być katem
jo.anna pisze:Dziewczyny, Iwoo, co mam zrobić z wydarzeniem ? niedługo trzeba będzie je zamknąć albo nie wiem, zmienić tytuł i sens, tak aby były tam wieści o Twoich kotach np tych co Aga zdjęcia zamieściła ?
jo.anna pisze:hmm, pomysł całkiem niegłupi, ale trzeba by też uzyskać zgodę przynajmniej części osób z fb, i tam też rozliczać i pisać...ale pomysł bardzo mi się podoba
jo.anna pisze:Iwonko, ok, wszystko pięknie ładnie, ale jeśli taki fundusz powstanie to nie można ludzi z fb odsyłać na miau, trzeba ich pielęgnować tak samo jak wątek tutaj, czyli organizacyjnie trochę więcej pracy, ale myślę, że warto, bo zwierzolubów tam sporo
iwoo1 pisze:jo.anna pisze:Iwonko, ok, wszystko pięknie ładnie, ale jeśli taki fundusz powstanie to nie można ludzi z fb odsyłać na miau, trzeba ich pielęgnować tak samo jak wątek tutaj, czyli organizacyjnie trochę więcej pracy, ale myślę, że warto, bo zwierzolubów tam sporo
Więc się zastanawiam. nie bardzo chciałabym mieć tyle pracy z prowadzeniem tu wątku i tam. Poza tym "przerób" u mnie niewielki, nie jestem organizacją ani tm bardziej fundacją. Na fb nawet nikt by się nie zainteresował. Dlatego chciałam to ograniczyć tylko do forum. Jeśli się nie da, wymyślę coś innego, aby uczcić pamięć Czarnuszka. Coś ode mnie dla Niego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 71 gości