Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Spałam dziś z Justinem jr. Miko wybrał półkę pod stołem. Rano były mizianki, śmietanka na śniadanko i potem poprawili animondą. Wujek Justin jest super, Ciel to potwór, Kotori - odległa ciotka a Fionka miła kuzynka. Tak że chyba będzie dobrzeTo tylko teraz domków potrzeba dla chłopaków
![]()
Na dwóch pierwszych zdjęciach jest kocur, który przychodził do nas na jedzenie, ale strasznie atakował nasze koty.
Od pewnego czasu, chyba stwierdził, że nic mu nie grozi z ich strony, więc odpuścił. Dawał się obwąchać i leżały sobie często wszystkie razem na werandzie. Nazwaliśmy go Piwniczak, bo całą zimę spędził u nas na piecu w kotłowni.
Choć jest to kot od jakiś sąsiadów, to stwierdziliśmy, że jak się zadomowił u nas, to go wykastrujemy, żeby nie chodził na bójki z innymi wiejskimi kotami, a w zimie będziemy brać go do domu.
Niestety chyba coś mu się stało,bo już dwa tygodnie go nie ma, a nie zrezygnowałby z jedzenia u nas, bo tu (na wsi) kota się nie karmi, bo przecież są myszy,więc nikt inny go
nie karmi. Szkoda nam go, już tak ładnie dogadywał się z naszymi kotami, a poza tym był strasznie przytulaśny.
Na ostatnim zdjęciu jest mały zajączek, którego uratowaliśmy przed naszymi "kocimi bandziorami".Teraz już mieszka u księdza, który opiekuje się wszystkimi dzikimi zwierzętami z okolicy.
Alienor pisze:Ja wiem, że koty się zmieniają, ale z dnia na dzień? Dziś w nocy obudziło mnie mruczenie i szorstki języczek pilingujący mi dokładnie stopy - to Justin jr miał nastroja. Po czym przyszedł do góry, znaczy do mojej twarzy i zażądał głaskania - a to wszystko jeszcze w szarówce przedświtu. Gdy zwabiony jego mruczeniem pojawił się Justin, była scena pt. "Tatusiu, zawsze mnie będziesz kochał, prawda?" i potem obaj zgodnie żądali objawów uwielbienia. A teraz Miko i Justin jr szaleją turlając się w świeżo zdjętym praniu.
phantasmagori pisze:Kabel do laptopa udało się reanimować, jest dużo krótszy, ale działa.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 100 gości