Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa.KM pisze:Hip hip hura!
Alienor pisze:Ewa.KM pisze:Hip hip hura!
Upijemy się ze szczęścia.
alab108 pisze:Czy ja dobrze zrozumiałam? Ten kojec wolny i dwa psy z pola?
jo.anna pisze:ja ze swojej strony tylko dodam, że jest to ostatnia akcja, w której uczestniczę, i jak tylko uda się ją doprowadzić szczęśliwie do finału to idę na urlop na jakiś czas
Kinnia pisze:jo.anna pisze:ja ze swojej strony tylko dodam, że jest to ostatnia akcja, w której uczestniczę, i jak tylko uda się ją doprowadzić szczęśliwie do finału to idę na urlop na jakiś czas
to znaczy, że co..... że nie bierzesz udziału w działaniach z pozostałymi 2 psami?![]()
nic nie rozumiem .....
Kinnia pisze:jo.anna pisze:ja ze swojej strony tylko dodam, że jest to ostatnia akcja, w której uczestniczę, i jak tylko uda się ją doprowadzić szczęśliwie do finału to idę na urlop na jakiś czas
to znaczy, że co..... że nie bierzesz udziału w działaniach z pozostałymi 2 psami?![]()
nic nie rozumiem .....
alab108 pisze:Kinnia pisze:jo.anna pisze:ja ze swojej strony tylko dodam, że jest to ostatnia akcja, w której uczestniczę, i jak tylko uda się ją doprowadzić szczęśliwie do finału to idę na urlop na jakiś czas
nic nie rozumiem .....
Ja zrozumiałam w sensie akcji to te 4 psy, prawda Aniu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 71 gości