minęło 4 lata, wciąż poszukiwany

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 21, 2013 15:26 Re: Sunia już po operacji.łapa uratowana..mamy długi s. 18

............z nerwów, płaczu i radości dwa razy to samo wysłałam :oops:
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pt cze 21, 2013 15:34 Re: Sunia już po operacji.łapa uratowana..mamy długi s. 18

Hip hip hura!
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Pt cze 21, 2013 15:35 Re: Sunia już po operacji.łapa uratowana..mamy długi s. 18

Ewa.KM pisze:Hip hip hura!

Upijemy się ze szczęścia :piwa: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt cze 21, 2013 15:56 Re: Sunia już po operacji.łapa uratowana..mamy długi s. 18

Alienor pisze:
Ewa.KM pisze:Hip hip hura!

Upijemy się ze szczęścia :piwa: .

dziewczyny upijemy i co tyko chcecie i wymyślicie ......

mam takie marzenie .... abyśmy mogły wszystkie spotkać się gdzieś w realu .... tak na spokojnie, pogadać, posiedzieć ....upić, śpiewać, tanczyć i co tam jeszcze komu do głowy przyjdzie ....... tak pomyslałam, że to by był wielki zastrzyk energii i nadziei ..... a tez zasłużony Wielki Uśmiech Małego-Wielkiego zwycięstwa

to co jest teraz to takie Małe - Wielkie zwycięstwo ...... w tym morzu bólu i nieszczęścia, w którym się obracamy .... bo chcemy, bo taka nasza decyzja .....
Obrazek

Kinnia

Post » Pt cze 21, 2013 16:16 Re: Sunia już po operacji.łapa uratowana..mamy długi s. 18

Co zrobisz - takie życie. Na jednym wątku płaczesz z żalu, bezsilności, niesprawiedliwości a na drugim ze szczęścia.
Jedne biedaki znajdują przystań a inne odchodzą za TM.
Cholerne życie.
Ale takie ono jest.

Rzeczywiście cud, ze psiakom zaczyna się pomaluśku układać. I oby do końca się udało.
Kciuki wielkie.
I jak nie piję tak bym się chyba upiła.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt cze 21, 2013 16:50 Re: Sunia już po operacji.łapa uratowana..mamy długi s. 18

ehhh, super wiadomości :piwa:
co więcej mogę napisać ? słów mi brak po raz pierwszy chyba :wink:

no to rękawy dalej zakasane, i robota wre, wszak jeszcze 2 psy na polu potrzebują naszej pomocy.

ja ze swojej strony tylko dodam, że jest to ostatnia akcja, w której uczestniczę, i jak tylko uda się ją doprowadzić szczęśliwie do finału to idę na urlop na jakiś czas :kotek:
jo.anna

Post » Pt cze 21, 2013 17:27 Re: Sunia już po operacji.łapa uratowana..mamy długi s. 18

Czy ja dobrze zrozumiałam? Ten kojec wolny i dwa psy z pola? :lol:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt cze 21, 2013 17:31 Re: Sunia już po operacji.łapa uratowana..mamy długi s. 18

alab108 pisze:Czy ja dobrze zrozumiałam? Ten kojec wolny i dwa psy z pola? :lol:

taką opcję z Gosią mamy na uwadze, ale nie wiemy jak one zareagują w kojcu na siebie....
jo.anna

Post » Pt cze 21, 2013 17:32 Re: Sunia już po operacji.łapa uratowana..mamy długi s. 18

jo.anna pisze:ja ze swojej strony tylko dodam, że jest to ostatnia akcja, w której uczestniczę, i jak tylko uda się ją doprowadzić szczęśliwie do finału to idę na urlop na jakiś czas :kotek:

to znaczy, że co..... że nie bierzesz udziału w działaniach z pozostałymi 2 psami? 8O

nic nie rozumiem .....
Obrazek

Kinnia

Post » Pt cze 21, 2013 17:33 Re: Sunia już po operacji.łapa uratowana..mamy długi s. 18

Kinnia pisze:
jo.anna pisze:ja ze swojej strony tylko dodam, że jest to ostatnia akcja, w której uczestniczę, i jak tylko uda się ją doprowadzić szczęśliwie do finału to idę na urlop na jakiś czas :kotek:

to znaczy, że co..... że nie bierzesz udziału w działaniach z pozostałymi 2 psami? 8O

nic nie rozumiem .....

toć napisałam, że sprawę z psami do finału, heloł ? :wink:
jo.anna

Post » Pt cze 21, 2013 17:34 Re: Sunia już po operacji.łapa uratowana..mamy długi s. 18

Kinnia pisze:

nic nie rozumiem .....

Ja zrozumiałam w sensie akcji to te 4 psy, prawda Aniu?
Obrazek

alab108

Post » Pt cze 21, 2013 17:34 Re: Sunia już po operacji.łapa uratowana..mamy długi s. 18

alab108 pisze:
Kinnia pisze:

nic nie rozumiem .....

Ja zrozumiałam w sensie akcji to te 4 psy, prawda Aniu?

dokładnie tak :ok:
jo.anna

Post » Pt cze 21, 2013 17:41 Re: Sunia już po operacji.łapa uratowana..mamy długi s. 18

tera to ja rozumniem
przez moment myślałam, że........

dobra to do roboty ..... c.d akcji pod tytułem: ......psy z pola .... :ryk:

mam wrażenie, że teraz będzie trudniej ....
tak....tak... kraczę..... pesymistka...... tak, tak.....

dziewczyny .... jak zwykle tymczas jest ograniczony .....
Obrazek

Kinnia

Post » Pt cze 21, 2013 18:01 Re: Sunia już po operacji.łapa uratowana..mamy długi s. 18

a ja mam wrażenie, że nie będzie trudniej, cały czas jest tak samo, z wierzchu beznadziejnie a im dalej tym łatwiej czy jakoś tak, jestem wręcz pewna, że nam się uda, bo inaczej po co się by za to zabierać ?

a teraz się pożalę trochę

Sonia chce iść na "stronę" a jest zarąbista ulewa :? :? :?
jo.anna

Post » Pt cze 21, 2013 18:10 Re: Sunia już po operacji.łapa uratowana..mamy długi s. 18

Poważnie? A u mnie taka susza :( A nie może do kuwety? :P
Obrazek

alab108

[poprzednia][następna]