Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katgral pisze:Kurier właśnie odebrał suchą karmę
zooplus opłacony, ale jeszcze nie mam info że przelew do nich doszedł
ewar pisze:Zrobiłam zamówienie w zooplusie na konto bazarku.Zamówiłam 3kg suchej Smilli dla kociąt i 24 kartoniki Bozity po370g.Mam nadzieję, że będzie smakowało.
jessi74 pisze:mogłabym pomóc w transporcie do Wrocławia - 29 czerwca
tylko potrzebny dom tymczasowy ...
Cudak1 pisze:jessi74 pisze:mogłabym pomóc w transporcie do Wrocławia - 29 czerwca
tylko potrzebny dom tymczasowy ...
Kurcze, super by było...
Czy ktoś z Wrocławia się zlituje?
Najbardziej potrzebujące DT są kotka staruszka z kociakami i ten "czarny" chory koteczek.
Co do maluchów - pilne DT, bo może być potem problem z zabraniem ich (Pani, która się kotami opiekuje kilka razy w trakcie rozmowy zmieniła zdania, co do tego, które koty mają zostać i których nie ogłaszać - najpierw miał to być biały w czarne łatki kocurek i kotka, która obecnie jest u mnie, a na sam koniec powiedziała, że jednak może lepiej 2 z maluszków sobie zostawi, a reszta jest do oddania).
Szkoda, bo maluchy najbardziej adopcyjne, a tu nie mają szans na dobre życie.
Alienor pisze:To już pozostaje teraz zbieranie na leczenie, sterylki i diagnostykę. No i wciąż szukamy TDT, DT, DS![]()
![]()
meggi 2 pisze:Nie mogę żadnego biedaka już przygarnąć, żal ściska serce jak nie ma co jeść, poproszę o dane do przelewu. Kiedy ta bieda kocia się skończy wreszcie
Cudak1 pisze:
Przed chwilą kurier przywiózł jakąś dużą paczkęchyba od katgral i Tweety
![]()
Sprawdzę i potwierdzę jeszcze.
ewar pisze:Cudownie, że będą najedzone, w dodatku to dobra karma, na zupie szczawiowej długo by nie pociągnęły.
Finansowo nie pomogę, ale bardzo chętnie wysłałabym jakieś posłanka, polarki, materacyki.Cudak1, co o tym myślisz? Przydałyby się? Włożyłabyś je chociaż kociej mamie i dzieciaczkom do pudełka tekturowego, miałyby czysto i miło.Jeśli pobrudzą się, wyrzucisz po prostu.Dla mikrokotki też coś by się znalazło.Chcesz?
edit: kuwetę ( używaną, ale odkażoną) też mogłabym wysłać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 38 gości