nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników :( str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 20, 2013 21:41 Re: Nerkowy Dyzio Torcik 2 m-ce w klatce > potrzebny TDT do

CoolCaty napisała na wątku kotylionowym:

"W lokalu zamontowałam nową wielka klatkę. Jutro przyjadą do niej dwie kocie dziewczynki z lecznicy.
Prośba o wypuszczanie dziewczyn z klatki w czasie wizyty w lokalu.
One sa bardzo prokocie, więc jeśli nie będą tłukły Oskara albo Oskar ich, to można je zostawić "luzem".
Dziewczynki są zdrowe, tylko do podpasienia."

czyli Dyzio i Oskar będą mieli towarzystwo
ale chyba dopiero popołudniu bo wtedy CoolCaty ma być u kotów
ciekawe co to będą za koteczki
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Czw cze 20, 2013 21:45 Re: Nerkowy Dyzio Torcik 2 m-ce w klatce > potrzebny TDT do

wibryska pisze:CoolCaty napisała na wątku kotylionowym:

"W lokalu zamontowałam nową wielka klatkę. Jutro przyjadą do niej dwie kocie dziewczynki z lecznicy.
Prośba o wypuszczanie dziewczyn z klatki w czasie wizyty w lokalu.
One sa bardzo prokocie, więc jeśli nie będą tłukły Oskara albo Oskar ich, to można je zostawić "luzem".
Dziewczynki są zdrowe, tylko do podpasienia."

czyli Dyzio i Oskar będą mieli towarzystwo
ale chyba dopiero popołudniu bo wtedy CoolCaty ma być u kotów
ciekawe co to będą za koteczki

:D n to jutro chłopcy nie będą się nudzić :1luvu: :ok: nowe towarzystwo i urozmaicenie
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Czw cze 20, 2013 22:30 Re: Nerkowy Dyzio Torcik 2 m-ce w klatce > potrzebny TDT do

Szkoda trochę po cichu liczylam ze znajdzie sie tam kacik dla tych 4 maluchow z balkonu :(
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Czw cze 20, 2013 22:44 Re: Nerkowy Dyzio Torcik 2 m-ce w klatce > potrzebny TDT do

Goyka pisze:Szkoda trochę po cichu liczylam ze znajdzie sie tam kacik dla tych 4 maluchow z balkonu :(

może znajdzie się :( one są takie maleńkie

kasia1568

Post » Czw cze 20, 2013 22:47 Re: Nerkowy Dyzio Torcik 2 m-ce w klatce > potrzebny TDT do

A mozecie wrzucic linka do tamtego watku ma watek Kotyliona? Bo jA pisze z telefonu o nie mam jak tego zrobic
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Czw cze 20, 2013 22:50 Re: Nerkowy Dyzio Torcik 2 m-ce w klatce > potrzebny TDT do

Duszek686 napisała na wątku kotylionowym:
"Rozmawiam z bardzo fajnym domkiem dla Oskarka - trzymajcie kciuki :ok:"

byłoby cudnie gdyby Oskarek znalazł dom - już tak długo czeka
może i dla Dyzia zaświeci słoneczko - przypominam - potrzebny dom tymczasowy dla Dyzia do 1 września
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Czw cze 20, 2013 22:58 Re: Nerkowy Dyzio Torcik 2 m-ce w klatce > potrzebny TDT do

wibryska pisze:Duszek686 napisała na wątku kotylionowym:
"Rozmawiam z bardzo fajnym domkiem dla Oskarka - trzymajcie kciuki :ok:"

byłoby cudnie gdyby Oskarek znalazł dom - już tak długo czeka
może i dla Dyzia zaświeci słoneczko - przypominam - potrzebny dom tymczasowy dla Dyzia do 1 września

Dyzio ma już swój domek za 2 miesiące u mnie ale o Oskarka też się martwiłam. Moze jednak się uda i znajdzie Oskarek swój domek :ok: :ok: :ok: :ok:

kasia1568

Post » Czw cze 20, 2013 22:59 Re: Nerkowy Dyzio Torcik 2 m-ce w klatce > potrzebny TDT do

Goyka pisze:A mozecie wrzucic linka do tamtego watku ma watek Kotyliona? Bo jA pisze z telefonu o nie mam jak tego zrobic

ja nie potrafię niestety, jeszcze :kotek:

kasia1568

Post » Pt cze 21, 2013 5:18 Re: Nerkowy Dyzio Torcik 2 m-ce w klatce > potrzebny TDT do

Dyziu, myślę o Tobie, znajdź dom.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt cze 21, 2013 7:02 Re: Nerkowy Dyzio Torcik 2 m-ce w klatce > potrzebny TDT do

kasia1568 pisze:Dyzio ma już swój domek za 2 miesiące u mnie ale o Oskarka też się martwiłam. Moze jednak się uda i znajdzie Oskarek swój domek :ok: :ok: :ok: :ok:

Kasiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

a z Dyziem i Oskarkiem będą takie cudne koteczki :
http://kotylion.pl/dwie-nowe-piekne-kot ... za-opieka/

Duszek686 napisała:

To będą Ania i Frania :)
Info o nich na stronie pochodzi sprzed tygodnia, wczoraj widziałam dziewczyny i - choć dalej niemiłosiernie chude - mają się całkiem nieźle :ok:
Lepiej im będzie w lokalu niż w ciasnej dość klatce w lecznicy - wypuszczenie w lokalu powinno im poprawić troszkę humorki,
bo smutne dziewczyny i przygaszone. Ania jeszcze wczoraj przy mnie kichnęła, ale to już jest nic w porównaniu z tym, co było.
Obie kotki są po jednej dawce szczepionki przeciwgrzybiczej, którą dostały jeszcze w schronisku i nie mają na skórze nowych zmian
(Frania nie ma żadnych ) - tak więc kolejna dawka nie będzie potrzebna.
Ania ma brzydką jeszcze sierść, ale to pewnie raczej z niedożywienia niż od grzyba :?
Teraz tylko dobre jedzonko i za tydzień - dwa mogą się gwiazdy przeprowadzać do nowych domków :ok: - byle tylko się te domki pojawiły :roll:

Potencjalny domek dla Oskarka jest z Warszawy, mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie :ok:

-
mgska napisała:

Ania - szylkretowa dymniaczka
Frania - długowłosa
Ostatnio edytowano Pt cze 21, 2013 7:38 przez wibryska, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Pt cze 21, 2013 7:19 Re: Nerkowy Dyzio Torcik 2 m-ce w klatce > potrzebny TDT do

Za domek dla Oskarka i Dyzia :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt cze 21, 2013 7:24 Re: Nerkowy Dyzio Torcik 2 m-ce w klatce > potrzebny TDT do

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pt cze 21, 2013 7:32 Re: Nerkowy Dyzio Torcik 2 m-ce w klatce > potrzebny TDT do

zmienię w tytule na DT bo to bardziej zrozumiałe
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Pt cze 21, 2013 7:51 Re: Nerkowy Dyzio Torcik 2 m-ce w klatce > potrzebny DT do 1

poproszę ruru o zmianę tekstu na bannerku Dyzia
jak myślicie zostawiamy to samo zdjęcie czy lepiej zmienić - jeśli tak - na jakie ?
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Pt cze 21, 2013 7:57 Re: Nerkowy Dyzio Torcik 2 m-ce w klatce > potrzebny TDT do

wibryska pisze:
kasia1568 pisze:Dyzio ma już swój domek za 2 miesiące u mnie ale o Oskarka też się martwiłam. Moze jednak się uda i znajdzie Oskarek swój domek :ok: :ok: :ok: :ok:

Kasiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

a z Dyziem i Oskarkiem będą takie cudne koteczki :
http://kotylion.pl/dwie-nowe-piekne-kot ... za-opieka/

Duszek686 napisała:

To będą Ania i Frania :)
Info o nich na stronie pochodzi sprzed tygodnia, wczoraj widziałam dziewczyny i - choć dalej niemiłosiernie chude - mają się całkiem nieźle :ok:
Lepiej im będzie w lokalu niż w ciasnej dość klatce w lecznicy - wypuszczenie w lokalu powinno im poprawić troszkę humorki,
bo smutne dziewczyny i przygaszone. Ania jeszcze wczoraj przy mnie kichnęła, ale to już jest nic w porównaniu z tym, co było.
Obie kotki są po jednej dawce szczepionki przeciwgrzybiczej, którą dostały jeszcze w schronisku i nie mają na skórze nowych zmian
(Frania nie ma żadnych ) - tak więc kolejna dawka nie będzie potrzebna.
Ania ma brzydką jeszcze sierść, ale to pewnie raczej z niedożywienia niż od grzyba :?
Teraz tylko dobre jedzonko i za tydzień - dwa mogą się gwiazdy przeprowadzać do nowych domków :ok: - byle tylko się te domki pojawiły :roll:

Potencjalny domek dla Oskarka jest z Warszawy, mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie :ok:

-
mgska napisała:

Ania - szylkretowa dymniaczka
Frania - długowłosa

Są przepiękne :1luvu: obydwie, fajne dziewczyny będą z tymi naszymi chłopakami :ryk:
Super z tym Oskarkiem, jeśli się uda to może będą "zimalami" z jednego miasta :ok: :ok: Trzymam mocno kciuki za domek Oskarka :kotek:

kasia1568

[poprzednia][następna]