Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wibryska pisze:CoolCaty napisała na wątku kotylionowym:
"W lokalu zamontowałam nową wielka klatkę. Jutro przyjadą do niej dwie kocie dziewczynki z lecznicy.
Prośba o wypuszczanie dziewczyn z klatki w czasie wizyty w lokalu.
One sa bardzo prokocie, więc jeśli nie będą tłukły Oskara albo Oskar ich, to można je zostawić "luzem".
Dziewczynki są zdrowe, tylko do podpasienia."
czyli Dyzio i Oskar będą mieli towarzystwo
ale chyba dopiero popołudniu bo wtedy CoolCaty ma być u kotów
ciekawe co to będą za koteczki
Goyka pisze:Szkoda trochę po cichu liczylam ze znajdzie sie tam kacik dla tych 4 maluchow z balkonu
wibryska pisze:Duszek686 napisała na wątku kotylionowym:
"Rozmawiam z bardzo fajnym domkiem dla Oskarka - trzymajcie kciuki"
byłoby cudnie gdyby Oskarek znalazł dom - już tak długo czeka
może i dla Dyzia zaświeci słoneczko - przypominam - potrzebny dom tymczasowy dla Dyzia do 1 września
Goyka pisze:A mozecie wrzucic linka do tamtego watku ma watek Kotyliona? Bo jA pisze z telefonu o nie mam jak tego zrobic
kasia1568 pisze:Dyzio ma już swój domek za 2 miesiące u mnie ale o Oskarka też się martwiłam. Moze jednak się uda i znajdzie Oskarek swój domek![]()
![]()
![]()
wibryska pisze:kasia1568 pisze:Dyzio ma już swój domek za 2 miesiące u mnie ale o Oskarka też się martwiłam. Moze jednak się uda i znajdzie Oskarek swój domek![]()
![]()
![]()
Kasiu![]()
![]()
![]()
a z Dyziem i Oskarkiem będą takie cudne koteczki :
http://kotylion.pl/dwie-nowe-piekne-kot ... za-opieka/
Duszek686 napisała:
To będą Ania i Frania
Info o nich na stronie pochodzi sprzed tygodnia, wczoraj widziałam dziewczyny i - choć dalej niemiłosiernie chude - mają się całkiem nieźle![]()
Lepiej im będzie w lokalu niż w ciasnej dość klatce w lecznicy - wypuszczenie w lokalu powinno im poprawić troszkę humorki,
bo smutne dziewczyny i przygaszone. Ania jeszcze wczoraj przy mnie kichnęła, ale to już jest nic w porównaniu z tym, co było.
Obie kotki są po jednej dawce szczepionki przeciwgrzybiczej, którą dostały jeszcze w schronisku i nie mają na skórze nowych zmian
(Frania nie ma żadnych ) - tak więc kolejna dawka nie będzie potrzebna.
Ania ma brzydką jeszcze sierść, ale to pewnie raczej z niedożywienia niż od grzyba![]()
Teraz tylko dobre jedzonko i za tydzień - dwa mogą się gwiazdy przeprowadzać do nowych domków- byle tylko się te domki pojawiły
Potencjalny domek dla Oskarka jest z Warszawy, mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie
-
mgska napisała:
Ania - szylkretowa dymniaczka
Frania - długowłosa
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, włóczka i 1185 gości