Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 20, 2013 15:32 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

Schadzka bez świadków :lol:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Czw cze 20, 2013 16:58 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

Avian pisze:Schadzka bez świadków :lol:

No, może za wyjątkiem pająków ;)

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Czw cze 20, 2013 17:31 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

Brr...jednego ostatnio wyprowadziłam...

Doberek Kasiu z kotkami!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw cze 20, 2013 17:33 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

kalair pisze:Brr...jednego ostatnio wyprowadziłam...

Doberek Kasiu z kotkami!

Ja też nie lubię pająków. Nawet w tv i na obrazkach... Brrrr...
Cześć Bożenko :)

maciejowa

Post » Czw cze 20, 2013 17:55 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

maciejowa pisze:

Doberek Kasiu z kotkami!

Ja tam się boję, trudno powiedzieć, że nie lubię.. hmm.. Podziwiam, ale dotknąć? W życiu!
Nie zabijam! Kilka lat nam wisiał piękny okaz na oknie. Ofkors zewnętrznej strony :twisted: , aż stwierdziłam, ze mam dość pajęczyn, i złapałam w słoik. JJ wyniósł. Mam nadzieję, że w przeciwną stronę.
Spore bydlę było. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw cze 20, 2013 18:03 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

kalair pisze:
maciejowa pisze:

Doberek Kasiu z kotkami!

Ja tam się boję, trudno powiedzieć, że nie lubię.. hmm.. Podziwiam, ale dotknąć? W życiu!
Nie zabijam! Kilka lat nam wisiał piękny okaz na oknie. Ofkors zewnętrznej strony :twisted: , aż stwierdziłam, ze mam dość pajęczyn, i złapałam w słoik. JJ wyniósł. Mam nadzieję, że w przeciwną stronę.
Spore bydlę było. :mrgreen:

To Ty dobra jesteś, ja tam mam odruch walenia kapciem, natychmiast jak jakiegoś zobaczę... Walę dopóki na boki się nie rozpryśnie :roll: Panicznie się boję, "nie lubię" to tak delikatnie chciałam, żeby nie wyszło, żem histeryczka :roll: Chyba mam arachnofobię :roll:

maciejowa

Post » Czw cze 20, 2013 18:13 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

Ale nie wolno.. :roll: To bardzo pożyteczne stworzenia. Robactwo by nas zeżarło, gdyby nie pająki. Jak widzę, że łapią nawet osy, to od razu mam cieplejsze uczucia, os nie znoszę. :twisted: No przyznam, że w panice już też zdarzyło mi się zabić, ale miałam wyrzuty sumienia. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw cze 20, 2013 18:24 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

maciejowa pisze:A tak w ogóle to Marcelina sprowadził Tośkę na manowce i pokazał jej, jak się wchodzi za szafki w kuchni... :roll: Mała wlazła tam za nim rano i tak sobie razem leżeli w tych kurzach i okruchach :roll:

Ciesz się, że nie było tam Inki. Nauczyłaby Trójeczkę skakania po wiszących szafkach.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw cze 20, 2013 19:04 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

kalair pisze:Ale nie wolno.. :roll: To bardzo pożyteczne stworzenia. Robactwo by nas zeżarło, gdyby nie pająki. Jak widzę, że łapią nawet osy, to od razu mam cieplejsze uczucia, os nie znoszę. :twisted: No przyznam, że w panice już też zdarzyło mi się zabić, ale miałam wyrzuty sumienia. :mrgreen:

Bożenko, to silniejsze ode mnie. Choćbym nie wiem jak się starała, kiedy widzę pająka, tracę panowanie nad sobą. Albo uciekam, albo biję na oślep... Os też nie lubię. Nie mam nic przeciwko pająkom generalnie, ale z daleka.

maciejowa

Post » Czw cze 20, 2013 19:04 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

MaryLux pisze:
maciejowa pisze:A tak w ogóle to Marcelina sprowadził Tośkę na manowce i pokazał jej, jak się wchodzi za szafki w kuchni... :roll: Mała wlazła tam za nim rano i tak sobie razem leżeli w tych kurzach i okruchach :roll:

Ciesz się, że nie było tam Inki. Nauczyłaby Trójeczkę skakania po wiszących szafkach.

Trójeczka w dwóch trzecich umie. Nie wiem jeszcze jak Tosia, ale Marcelina i Łatek mają wprawę ;)

maciejowa

Post » Czw cze 20, 2013 19:05 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

maciejowa pisze:
MaryLux pisze:

Trójeczka w dwóch trzecich umie. Nie wiem jeszcze jak Tosia, ale Marcelina i Łatek mają wprawę ;)

No to się naumie!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw cze 20, 2013 19:20 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

MaryLux pisze:
maciejowa pisze:
MaryLux pisze:

No to się naumie!

A niech się naumie :) Nie przeszkadza mi, już się przyzwyczaiłam ;)

maciejowa

Post » Czw cze 20, 2013 19:48 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

Odkryłam, że leżenie na balkonie razem z moimi kotami to nader przyjemna rzecz. Zwłaszcza jak się zamknie oczy, a 7 kilowy Łatek uwali się człowiekowi na klacie...

maciejowa

Post » Czw cze 20, 2013 21:06 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

Dlaczego nadal tak gorąco? :evil:
Chociaż troszkę wiatru poproszę.
Wyjątkowo nie zazdroszczę Łatka na klacie i to wcale nie z uwagi na gabaryty. Dodatkowe futro jakoś nie za bardzo przy tej pogodzie wskazane. :mrgreen:

A i robię łłłłłaaaaałłłłł na dziarę TŻ
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

[poprzednia][następna]