Ewa L. pisze:Witaj Aguś!
U mnie też gorącą choć wieje wietrzyk. Dziewczyny nawet w nocy siedzą na balkonie![]()
Koteczkom to dobrze

Ja wlaczylam wiatrak bo u nas niby wieje ale jest taka duchota ze nie da sie wysiedziec. A wiatraczek milo chlodzi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Witaj Aguś!
U mnie też gorącą choć wieje wietrzyk. Dziewczyny nawet w nocy siedzą na balkonie![]()
maciejowa pisze:Witanko sąsiadeczki. Kolejny upalny dzień przed nami. Robię pranie. Koty na balkonie dzień i noc. Pozdrawiamy!
AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:Witaj Aguś!
Koteczkom to dobrze![]()
Ja wlaczylam wiatrak bo u nas niby wieje ale jest taka duchota ze nie da sie wysiedziec. A wiatraczek milo chlodzi
Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:Witaj Aguś!
Koteczkom to dobrze![]()
Ja nie mam wiatraczka![]()
Znając życie to Polcia chętnie wsadziłaby w niego łapkę.
AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:Witaj Aguś!
Koteczkom to dobrze![]()
Ja nie mam wiatraczka![]()
Znając życie to Polcia chętnie wsadziłaby w niego łapkę.
Ale on wysoki jest na nozce i ma opslone - siateczke metalowa, wiec nie wsadzi sie tam nic, nawet paluszka jednego:)
AgaS1987 pisze:Ewcia zawsze mozna kupicale jak Ty masz balkonik otwarty to i tak Ci nie potrzeba. Chociaz powiem Ci ze ja teraz siedze przy otwartym balkonie i wiatrak musze miec wlaczony bo nie daloby rady wytrzymac. A od 12 w poludnie to juz w ogole bedzie sahara
![]()
A kiedy zdjecia hamaczka zobacze?
Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Ewcia zawsze mozna kupicale jak Ty masz balkonik otwarty to i tak Ci nie potrzeba. Chociaz powiem Ci ze ja teraz siedze przy otwartym balkonie i wiatrak musze miec wlaczony bo nie daloby rady wytrzymac. A od 12 w poludnie to juz w ogole bedzie sahara
![]()
A kiedy zdjecia hamaczka zobacze?
Myślę że albo w niedzielę albo w przyszłym tygodniu bo teraz nie bardzo będę miała czas.
Ewa L. pisze:No i szczerze mówiąc nie jestem tym zachwycona - to kolejne nadgodziny bez możliwości odbioru![]()
![]()
Ewa L. pisze:I to jeszcze jak!
A taka @ potrzaska pyskiem wykłóci się i pracuje normalnie.
Nie lubię jej i nikt inny też - wiecznie pretensje ma o wszystko,wszystko jej nie pasuje i wszystkim gra na nerwach.Omijamy ją szerokim łukiem i traktujemy jak śmierdzące jajko.Piszę tu o mojej "uroczej koleżance" z pracy.![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 311 gości