Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.5

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 20, 2013 9:38 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.5

Ewa L. pisze:Witaj Aguś!
U mnie też gorącą choć wieje wietrzyk. Dziewczyny nawet w nocy siedzą na balkonie :ryk: :ryk:

Koteczkom to dobrze :D

Ja wlaczylam wiatrak bo u nas niby wieje ale jest taka duchota ze nie da sie wysiedziec. A wiatraczek milo chlodzi :D

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Czw cze 20, 2013 9:38 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.5

Witanko sąsiadeczki. Kolejny upalny dzień przed nami. Robię pranie. Koty na balkonie dzień i noc. Pozdrawiamy!

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Czw cze 20, 2013 9:43 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.5

maciejowa pisze:Witanko sąsiadeczki. Kolejny upalny dzień przed nami. Robię pranie. Koty na balkonie dzień i noc. Pozdrawiamy!

To tak jak moje pannice :ryk:
Ponieważ ciągle obawiam się burz gdy wychodzę zamykam balkon a zostawiam tylko otwarte okno. W razie czego zawsze mogą schronić się w domu a deszcz nie na pada.Na szczęście wychodzenie na balkon przez okno mają opanowane. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw cze 20, 2013 9:49 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.5

AgaS1987 pisze:
U mnie też gorącą choć wieje wietrzyk. Dziewczyny nawet w nocy siedzą na balkonie :ryk: :ryk:

Ja wlaczylam wiatrak bo u nas niby wieje ale jest taka duchota ze nie da sie wysiedziec. A wiatraczek milo chlodzi :D

Ja nie mam wiatraczka :(
Znając życie to Polcia chętnie wsadziłaby w niego łapkę. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw cze 20, 2013 9:51 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.5

Ewa L. pisze:
AgaS1987 pisze:

Ale on wysoki jest na nozce i ma opslone - siateczke metalowa, wiec nie wsadzi sie tam nic, nawet paluszka jednego:)

AgaS1987

Post » Czw cze 20, 2013 9:53 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.5

Szkoda mi tych moich kociątek jutro i po jutrze.
Jutro wyjdę z domu przed 9 rano a wrócę o 23 a w sobotę też przed 9 rano a w domu będę o 21.30. :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw cze 20, 2013 9:53 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.5

AgaS1987 pisze:
Ewa L. pisze:
AgaS1987 pisze:

Ale on wysoki jest na nozce i ma opslone - siateczke metalowa, wiec nie wsadzi sie tam nic, nawet paluszka jednego:)

To zmienia postać rzeczy - ale ja i tak go nie mam. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw cze 20, 2013 9:57 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.5

Ewcia zawsze mozna kupic ;) ale jak Ty masz balkonik otwarty to i tak Ci nie potrzeba. Chociaz powiem Ci ze ja teraz siedze przy otwartym balkonie i wiatrak musze miec wlaczony bo nie daloby rady wytrzymac. A od 12 w poludnie to juz w ogole bedzie sahara :D

A kiedy zdjecia hamaczka zobacze?

AgaS1987

Post » Czw cze 20, 2013 10:00 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.5

Serdecznie zapraszam do głosowania w czerwcowej edycji Krakvet.
W ubiegłym miesiącu Oświęcim przegrał z PKDT.Myślę że dobrze by było pomóc im w tym miesiącu.
Ja już oddałam swój głos - czas na innych.
Zapraszam!
Pomóżmy oświęcimskim zwierzakom aby też miały pełne brzuszki tak jak pomorskie. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw cze 20, 2013 10:04 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.5

AgaS1987 pisze:Ewcia zawsze mozna kupic ;) ale jak Ty masz balkonik otwarty to i tak Ci nie potrzeba. Chociaz powiem Ci ze ja teraz siedze przy otwartym balkonie i wiatrak musze miec wlaczony bo nie daloby rady wytrzymac. A od 12 w poludnie to juz w ogole bedzie sahara :D

Myślę że albo w niedzielę albo w przyszłym tygodniu bo teraz nie bardzo będę miała czas.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw cze 20, 2013 10:11 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.5

Ewa L. pisze:
AgaS1987 pisze:Ewcia zawsze mozna kupic ;) ale jak Ty masz balkonik otwarty to i tak Ci nie potrzeba. Chociaz powiem Ci ze ja teraz siedze przy otwartym balkonie i wiatrak musze miec wlaczony bo nie daloby rady wytrzymac. A od 12 w poludnie to juz w ogole bedzie sahara :D

Myślę że albo w niedzielę albo w przyszłym tygodniu bo teraz nie bardzo będę miała czas.

A wlasnie czytalam, ze bedziesz miala od jutra cale dnie zawalone w pracy:(

AgaS1987

Post » Czw cze 20, 2013 10:31 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.5

No i szczerze mówiąc nie jestem tym zachwycona - to kolejne nadgodziny bez możliwości odbioru :evil: :evil: :evil:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw cze 20, 2013 10:41 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.5

Ewa L. pisze:No i szczerze mówiąc nie jestem tym zachwycona - to kolejne nadgodziny bez możliwości odbioru :evil: :evil: :evil:

To jest wyzysk człowieka! :evil:

AgaS1987

Post » Czw cze 20, 2013 11:08 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.5

I to jeszcze jak!
A taka @ potrzaska pyskiem wykłóci się i pracuje normalnie.
Nie lubię jej i nikt inny też - wiecznie pretensje ma o wszystko,wszystko jej nie pasuje i wszystkim gra na nerwach.Omijamy ją szerokim łukiem i traktujemy jak śmierdzące jajko.Piszę tu o mojej "uroczej koleżance" z pracy. :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw cze 20, 2013 11:18 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.5

Ewa L. pisze:I to jeszcze jak!
A taka @ potrzaska pyskiem wykłóci się i pracuje normalnie.
Nie lubię jej i nikt inny też - wiecznie pretensje ma o wszystko,wszystko jej nie pasuje i wszystkim gra na nerwach.Omijamy ją szerokim łukiem i traktujemy jak śmierdzące jajko.Piszę tu o mojej "uroczej koleżance" z pracy. :evil: :evil: :evil: :evil:

O jejku jak ja nienawidze jak sie takie malpy znajda w pracy! i wszystko psuja! czlowiek by sobie w spokoju pracowal, a tu przyjdzie taka i bedzie swoje wielkie ego pokazywala! przez taka sie kiedys tez zwolnilam!

AgaS1987

[poprzednia][następna]