Ludzi podłych i okrutnych jest coraz więcej - zło wyrządzone innym powraca i mam nadzieję że ci wszyscy ludzie kiedyś zato zapłacą
Moderator: Estraven
jo.anna pisze:mi to już nie tylko ręce opadły, już mam dość powoli tych zwierzęcych tragedii i bezkarności oprawców, rzygać mi się chce tym syfem, który jest dookoła, ten wysyp maltretowanych zwierząt osiągnął chyba swoje apogeum
przepraszam za słownictwo, ale to to i tak lżejsza wersja tego co chciałoby się napisać
alab108 pisze:Nie dosyć, że okaleczyli kota to jeszcze go wyrzucili. Nigdy nie zrozumiem![]()
Kociu na przekór tym gadzinom musisz żyć![]()
![]()
Już będzie coraz lepiej, tylko walcz

Alienor pisze:Jak tam po nocy? Kurogane, trzymaj się chłopie![]()
Już będzie coraz lepiej, tylko walcz
![]()

tam w klinice chory kociaczek zostaje sam na noc czy ktoś pilnuje jak trzeba

tak czekałam na tę piękną wiadomość
teraz spokojnie mogę iść do pracusi
Może dobrze byłoby jakąś akcje cegiełkową na allegro, ja nie wiem jak to sie robi ale sporo osób w ten sposób pomaga też

kasia1568 pisze:Bidulek, musi powalczyć. Uda się, gdzie ten grosik wrzucić na tego czarnuszkaMoże dobrze byłoby jakąś akcje cegiełkową na allegro, ja nie wiem jak to sie robi ale sporo osób w ten sposób pomaga też
![]()
agula76 pisze:kasia1568 pisze:Bidulek, musi powalczyć. Uda się, gdzie ten grosik wrzucić na tego czarnuszkaMoże dobrze byłoby jakąś akcje cegiełkową na allegro, ja nie wiem jak to sie robi ale sporo osób w ten sposób pomaga też
![]()
Kasia spoko DAMY RADE
można wpłacić na konto IWONA RUKASZ konto nr 98 1240 2988 1111 0000 3138 5691 kazda włata bedzie rozliczona na wydarzeniu i na miau i na fb
na fb Anna Jo założyła wydarzenie ...
na pewno rusza jakies bazarki
nr konta IWONA RUKASZ konto nr 98 1240 2988 1111 0000 3138 5691 sosnowiec strazacka z dopiskiem leczenie czarnuszka

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1, puszatek i 56 gości