Ludzi podłych i okrutnych jest coraz więcej - zło wyrządzone innym powraca i mam nadzieję że ci wszyscy ludzie kiedyś zato zapłacą

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jo.anna pisze:mi to już nie tylko ręce opadły, już mam dość powoli tych zwierzęcych tragedii i bezkarności oprawców, rzygać mi się chce tym syfem, który jest dookoła, ten wysyp maltretowanych zwierząt osiągnął chyba swoje apogeum
przepraszam za słownictwo, ale to to i tak lżejsza wersja tego co chciałoby się napisać
alab108 pisze:Nie dosyć, że okaleczyli kota to jeszcze go wyrzucili. Nigdy nie zrozumiem![]()
Kociu na przekór tym gadzinom musisz żyć![]()
![]()
Alienor pisze:Jak tam po nocy? Kurogane, trzymaj się chłopie![]()
Już będzie coraz lepiej, tylko walcz
![]()
kasia1568 pisze:Bidulek, musi powalczyć. Uda się, gdzie ten grosik wrzucić na tego czarnuszkaMoże dobrze byłoby jakąś akcje cegiełkową na allegro, ja nie wiem jak to sie robi ale sporo osób w ten sposób pomaga też
![]()
agula76 pisze:kasia1568 pisze:Bidulek, musi powalczyć. Uda się, gdzie ten grosik wrzucić na tego czarnuszkaMoże dobrze byłoby jakąś akcje cegiełkową na allegro, ja nie wiem jak to sie robi ale sporo osób w ten sposób pomaga też
![]()
Kasia spoko DAMY RADE
można wpłacić na konto IWONA RUKASZ konto nr 98 1240 2988 1111 0000 3138 5691 kazda włata bedzie rozliczona na wydarzeniu i na miau i na fb
na fb Anna Jo założyła wydarzenie ...
na pewno rusza jakies bazarki
nr konta IWONA RUKASZ konto nr 98 1240 2988 1111 0000 3138 5691 sosnowiec strazacka z dopiskiem leczenie czarnuszka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości