casica pisze:Może. Mam nadzieję, że to nie jakieś wiosenne chrząszcze i chrabąszcze spożywane w ukryciu jako przekąska![]()
...
Masz coś do indywidualnego cateringu?

Moderator: Estraven
casica pisze:Może. Mam nadzieję, że to nie jakieś wiosenne chrząszcze i chrabąszcze spożywane w ukryciu jako przekąska![]()
...
zabers pisze:casica pisze:Może. Mam nadzieję, że to nie jakieś wiosenne chrząszcze i chrabąszcze spożywane w ukryciu jako przekąska![]()
...
jaaana pisze:zabers pisze:casica pisze:Może. Mam nadzieję, że to nie jakieś wiosenne chrząszcze i chrabąszcze spożywane w ukryciu jako przekąska![]()
...
Pewnie to, żeby nie zaczęły się dzielić nadwyżkami
zabers pisze:jaaana pisze:zabers pisze:casica pisze:Może. Mam nadzieję, że to nie jakieś wiosenne chrząszcze i chrabąszcze spożywane w ukryciu jako przekąska![]()
...
Mówisz,ze cennego białka nie należy ujawniać?
jaaana pisze:zabers pisze:jaaana pisze:zabers pisze:casica pisze:Może. Mam nadzieję, że to nie jakieś wiosenne chrząszcze i chrabąszcze spożywane w ukryciu jako przekąska![]()
...
Mówisz,ze cennego białka nie należy ujawniać?
Może casica nie przepada za tym właśnie źródłem białka.
jaaana pisze:Przecie napisałam - koty jak koty, ale może obawia się, że zaczną przynosić jako śniadanie do łóżka
casica pisze: (...) Ja tam się przyznaję bez bicia - moje koty chca być częstowane moim jedzeniem, nie to żeby się nażreć, ale żeby dzielić ze mna posiłekOdbieram to jako jakiś wyraz wspólnoty. I zawsze je częstuję, odgryzam maleńkie kawałeczki i podaję. W ten sposób Druid ostatnio zjadł maleńki okruszek ogórka małosolnego. Po skonsumowaniu, usatysfakcjonowany poszedł spać.
(...)
casica pisze:Nie, zupełnie nie tak![]()
Ja po chrabąszczach nie rzygam, tzn nie womituję![]()
Więc nie lubie tej postaci białka dla kotów, dla siebie? Hmm, czemu nie, czyste proteinki![]()
casica pisze:I chciałam tylko nadmienić, że Druid ni nie udaje, to szczery i prostolinijny kotek
zabers pisze:casica pisze:Nie, zupełnie nie tak![]()
Ja po chrabąszczach nie rzygam, tzn nie womituję![]()
Więc nie lubie tej postaci białka dla kotów, dla siebie? Hmm, czemu nie, czyste proteinki![]()
No tak, można się było tego spodziewać... biednym kotom od ust odbierze![]()
zabers pisze:casica pisze:I chciałam tylko nadmienić, że Druid ni nie udaje, to szczery i prostolinijny kotek
Zawsze mu dobrze z oczu paczało
zabers pisze:KotkaWodna - cienias
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, maeria89, muza_51 i 873 gości