Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 30, 2013 20:26 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

głos zweryfikowany i oddany na PKDT :ok:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Czw maja 09, 2013 7:57 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Dziołchy, co jest z Wami???? foch czyżby...??? :?
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pt maja 10, 2013 5:59 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Jaki tam foch;p Żyjemym pracujemy, pierwsza wypłata na koncie;D KRopka jest bezczelna, nie wróciła wczoraj na noc, w domu stawiła się siłą o 21.30. Zjadła obrażona i pognała na podwórko. Co za nieczułość;c Rico za to jest kulturalny, poza incydentem, gdy o 4 rano wyswabadzałam z jego paszczy małą wiewiórkę.

JAk u Was, Kochane?
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marta_od_Kropeczki

Od: Nie paź 16, 2011 14:26

Post » Pt maja 10, 2013 20:25 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Hejka dziołchy :mrgreen:
Gratuluję pierwszej wypłaty :ok: Kropka to się taka zdzirowata zrobiła?Faceta szuka? Rico kulturalny?Z wiewiórą w paszczy? 8O
Lu pewnie w piaskownicy z Tosią siedzi :mrgreen:
U mnie dwa maluchy na tymczasie.
Obrazek
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Sob maja 11, 2013 8:40 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

i ja się dołączam do gratulacji :D chociaż może powinnyśmy się zapytać Marty, czy jest czego gratulować... :twisted:
Doris mało się pomyliłaś z tą piaskownicą :wink: ostatnio całe dnie spędzamy z Tosia u mojej Irenki na działce :D a gdy Tosia śpi, ja biorę się za dziobanie w ziemi czy inne prace porządkowe - świetny sposób na odstresowanie się 8)
Martula, ale Ty weź temu Ryskowi jakiś kaganiec załóż, co?? niech on nie zjada wiewióreczek!!! a jak jeża upoluje czy kreta?? toż one pod ochroną...
patrzcie, jak to sprawdza sie powiedzienie: "cicha woda brzegi rwie"... w życiu nie powiedziałabym, że Kropka zdzirowata się stanie 8) a na takie niewiniątko wygląda... :lol:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Sob maja 11, 2013 8:47 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

aha, i Tosia mówi "cześć" 8)

Obrazek
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Sob maja 11, 2013 19:46 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Buziaczki dla Tosi Obrazek
Jedni grzebią sobie w ziemi na odstresowanie, inni ciężko pracują, a jeszcze inni śmigają na roweryku(zajeżdżałam któregoś dnia do Tosi) i wyciskają na siłowni 8)
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Nie maja 12, 2013 8:05 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

ależ Kochana, grzebanie w ziemi, to również ciężka praca i wyciskanie ciut nie jak na siłowni!!! ja następnego dnia ledwo z łóżka wstałam :roll:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Nie maja 12, 2013 8:43 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Cześć Tosia, cześć moje kobietki wspaniałe :1luvu:

Lu, wykrakałaś. Rico wczoraj rano przyniósł mi padłego ptaszka. Po autopsji okazało się, że odszedł z przyczynach naturalnych, ale Rico był bardzo zawiedziony jak mu go zabrałam :? Kropka wpada do domu, je i wychodzi. W ogóle mnie już nie kocha i nie potrzebuje. Z tęsknotą wpominam naszą więź z mieszkania w bloku :cry: :wink: Chyba Wam muszę jakieś zdjęcia pokazać :ok:

Marta_od_Kropeczki

Post » Nie maja 12, 2013 20:17 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

ja wykrakałam?? ja??? w życiu :mrgreen:
jak się ma kota - mordercę, to i martwe ptaszki się ma niestety. kaganiec, mówię Ci, kaganiec 8)
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pt cze 14, 2013 8:37 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

HALLLLOOOOOO!!!! ŻYJECIE TOWARZYSZKI????????????????????
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Sob cze 15, 2013 12:18 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

żyjemy, żyjemy... ale co to za życie :lol:

Marta_od_Kropeczki

Post » Sob cze 15, 2013 17:50 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Lu jesteśmy:)))Żyjemy :)) Piszcie kochane co u Was?Lu pewnie siedzi cały dzień w piaskownicy.Marta pewnie dragi liczy 8)
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Nie cze 16, 2013 9:31 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Liczę co poniedziałek;) Pracuję dzielnie, Kropka schudła i można wymacać u niej żebra, Rico wybił połowę populacji ptaków w okolicy;)

Marta_od_Kropeczki

Post » Pon cze 17, 2013 9:32 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

ooo masz koty bojowe normalnie Martula :mrgreen:
a ja siedziałabym cały czas gdybym mogła, ale tak nie jest. dziś idziemy do urzędu pracy powkurzać się i podenerwować, ale później będzie juz relaks 8)
Toś rośnie jak na drożdżach :D normalnie nie poznałybyście mego Dziecia 8)
ObrazekObrazek

lusesita

[poprzednia][następna]