Opowieść o Kocie-Ikonie. Trzeci raz, a wciąż sztuka

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 14, 2013 23:17 Re: Opowieść o Kocie-Ikonie

Dobranoc Łajzo!
Mam nadzieję że twojej Dużej dobrze sesja poszła :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob cze 15, 2013 9:54 Re: Opowieść o Kocie-Ikonie

na razie mam same piątki z ćwiczeń, jakimś, szczerze mówiąc, przypadkiem :mrgreen: moja sesja zaczyna się 17 czerwca, zeszły tydzień był pełen kolokwiów. na razie jest git, oby tak dalej :mrgreen:
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Sob cze 15, 2013 9:56 Re: Opowieść o Kocie-Ikonie

Moje gratulacje!
Tak trzymaj :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob cze 15, 2013 9:57 Re: Opowieść o Kocie-Ikonie

A i nie przypadkiem - po prostu mądra dziewczynka z ciebie i tyle :wink:
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob cze 15, 2013 9:59 Re: Opowieść o Kocie-Ikonie

nie no, są przedmioty, z których wiem, że jestem dobra, i już. ale są też takie, w których na moją korzyść zadziałały słabe wyniki grupy - jeśli wszyscy naraz nagle bardzo źle piszą kolokwium, to wykładowca jest na tyle przytomny, by uznać, że to też trochę jego wina, i dostosowuje punktację do rzeczywiście osiągniętych wyników, a nie do teoretycznego maksimum do zdobycia. i wtedy się nagle załapuję na 5, choć nie powinnam, skoro zostawiłam na przykład niektóre podpunkty puste.
jeszcze na ostatnie wyniki czekam - z ekonomii :roll:
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Post » Sob cze 15, 2013 10:03 Re: Opowieść o Kocie-Ikonie

Nie można być dobrym ze wszystkiego. Każdy ma swoje słabe i mocne strony - tak ten świat poukładany.
A czegoś takiego jak przypadek nie ma - wszystko ma swoje przeznaczenie i cel. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob cze 15, 2013 10:05 Re: Opowieść o Kocie-Ikonie

i dlatego bym się nie martwiła, gdyby z tych "nieulubieńszych" przedmiotów byłaby nawet trója - grunt, że zdane. chociaż mam oczywiście takich świrów, co tylko piątki, i nawet nie dla siebie i swojego rozwoju, tylko żeby mamie było miło.
no spoko, można i tak.
ale jak już mam dobre oceny, to się przecież z nikim kłócić nie będę :lol:
Obrazek Obrazek

Maupa

Post » Sob cze 15, 2013 10:18 Re: Opowieść o Kocie-Ikonie

Podstawowe podejście to takie że uczysz się dla siebie a nie dla innych. Wtedy przynosi to zadowolenie z osiągniętego sukcesu. Może to samolubne podejście ale w końcu to twoje życie a każdy dąży do tego by przeżyć je szczęśliwie :ok:

Wiem - znów zaczynam filozofować :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob cze 15, 2013 10:18 Re: Opowieść o Kocie-Ikonie

:)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob cze 15, 2013 10:58 Re: Opowieść o Kocie-Ikonie

Ewa L. pisze:Podstawowe podejście to takie że uczysz się dla siebie a nie dla innych. Wtedy przynosi to zadowolenie z osiągniętego sukcesu. Może to samolubne podejście ale w końcu to twoje życie a każdy dąży do tego by przeżyć je szczęśliwie :ok:

nie samolubne, tylko jedyne logiczne. na kij mam się uczyć dla mamy, skoro mama miała swój czas, kiedy się sama mogła uczyć? dla osiągnięć, dla kompetencji, dla satysfakcji intelektualnej, dla podniesienia swojej wartości jako człowieka czy specjalisty - jasne. innych powodów nie rozumiem.
na szczęście moi rodzice mają to samo podejście :ok:

mir.ka pisze: :)

czekamy na wkupne! 8)
Obrazek Obrazek

Maupa

Post » Sob cze 15, 2013 11:42 Re: Opowieść o Kocie-Ikonie

mir.ka pisze: :)

czekamy na wkupne! 8)[/quote]

zrobisz mi banerek z moimi zwierzakami na wkupne :ryk:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Sob cze 15, 2013 11:43 Re: Opowieść o Kocie-Ikonie

wkupne działa w drugą stronę. sorry :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Maupa

Post » Sob cze 15, 2013 11:46 Re: Opowieść o Kocie-Ikonie

No i tak będzie - ty zrobisz jej banerek a ona będzie się chwalić że to twoje dzieło i wkupne już jest :wink:
Ostatnio edytowano Sob cze 15, 2013 11:49 przez Ewa L., łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob cze 15, 2013 11:46 Re: Opowieść o Kocie-Ikonie

Maupa pisze:
Ewa L. pisze:Podstawowe podejście to takie że uczysz się dla siebie a nie dla innych. Wtedy przynosi to zadowolenie z osiągniętego sukcesu. Może to samolubne podejście ale w końcu to twoje życie a każdy dąży do tego by przeżyć je szczęśliwie :ok:

nie samolubne, tylko jedyne logiczne. na kij mam się uczyć dla mamy, skoro mama miała swój czas, kiedy się sama mogła uczyć? dla osiągnięć, dla kompetencji, dla satysfakcji intelektualnej, dla podniesienia swojej wartości jako człowieka czy specjalisty - jasne. innych powodów nie rozumiem.
na szczęście moi rodzice mają to samo podejście :ok:

niektórzy rodzice są tacy, że jak sami nic lub mało w życiu osiągnęli , z różnych powodów (nie mogli, nie chciało im się) to od swoich dzieci wymagają nie wiadomo czego i za wszelką cenę, mają być najlepsi i już
Obrazek

mir.ka

Post » Sob cze 15, 2013 11:47 Re: Opowieść o Kocie-Ikonie

Ewa L. pisze:Mo i tak będzie - ty zrobisz jej banerek a ona będzie się chwalić że to twoje dzieło i wkupne już jest :wink:

buuuuuuuuuuuu
nie umię :cry:
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]