Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Ja zapłaciłam w tym roku prawie półtora tysiąca i nie żałuję ani złotówki. Mam natomiast żal do siebie nie że nie dbam o zęby tylko że nie kontroluję stanu uzębienia. Gdyby raz na pół roku iść sprawdzić paszczę a nie wtedy kiedy coś boli do zrobienia miałabym może 1 góra 2 zęby a nie 9.Zrobić zęba raz na kilka miesięcy za 120 zł nie byłoby takim uszczerbkiem na kieszeni jak zrobić 9 w tym jeden kanałowo co wiadomo zwiększa koszty. Mówię tu konkretnie o swoim własnym przypadku.
wiesiaczek1 pisze:Ewa L. pisze:Ja zapłaciłam w tym roku prawie półtora tysiąca i nie żałuję ani złotówki. Mam natomiast żal do siebie nie że nie dbam o zęby tylko że nie kontroluję stanu uzębienia. Gdyby raz na pół roku iść sprawdzić paszczę a nie wtedy kiedy coś boli do zrobienia miałabym może 1 góra 2 zęby a nie 9.Zrobić zęba raz na kilka miesięcy za 120 zł nie byłoby takim uszczerbkiem na kieszeni jak zrobić 9 w tym jeden kanałowo co wiadomo zwiększa koszty. Mówię tu konkretnie o swoim własnym przypadku.
no właśnie Ewa, ja też mam ten problem, nie byłam u zębologa 6 lat i wyszło 6 ubytków strzłkowych i jeden kanałowy ,
chyba więcej tego nie zrobię, tym bardziej, że dentystę mam w bloku
barbarados pisze:Ewo , mam to samo . I też muszę iść do dentysty . A jak się umówię to 12-stki wypadną , a to zmiany zmienią itd. I się wybrać nie mogę .Ale się w końcu zmobilizuję .
Ja robie bez znieczulenia
I nie boję się dentysty .
agusialublin pisze:barbarados pisze:Ewo , mam to samo . I też muszę iść do dentysty . A jak się umówię to 12-stki wypadną , a to zmiany zmienią itd. I się wybrać nie mogę .Ale się w końcu zmobilizuję .
Ja robie bez znieczulenia
I nie boję się dentysty .
Ja się mocno mobilizuję jak mnie ząb zaczyna bolećwstedy to nawet biegiem do dentysty pędzę
wiesiaczek1 pisze:będę miała operacje na oko na jesieni
dlatego robię te zębodoły na wszelki wypadek
barbarados pisze:Moje nie bolą . I to jest problem . Jakby bolały , to bym sie szybciej zebrała .
agusialublin pisze:Nom, dentysta i ginekolog to lekarze do których chodzę w ostateczności
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan, muza_51, zuza i 21 gości