Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Witamy się i przycupniemy w kąciku!
Ewa L. pisze:Popatrz jak to jest - nie dość że mieszkamy na jednym osiedlu, że ten sam człowiek siatkował nam balkon to jeszcze nasze kociaki są od tej samej osoby![]()
![]()
Ewa L. pisze:To tak jak Zuzia dla mnie.To moja najkochańsza kotunia.Pola też ale Zuzia to nr 1.![]()
![]()
Ewa L. pisze:Doskonale cię rozumiem bo dla mnie taki był mój pies Miki. Specjalnie pojechałam po niego do schroniska w wigilię . Kochał na swój psi sposób moich rodziców bo tam spędzał czas gdy ja byłam w pracy ale gdy przychodził czas mojego powrotu to biegał balkon - drzwi i rodzice już wiedzieli że za parę minut przyjdę. Gdy wchodziłam dla Mikiego przestawali istnieć bo byłam tylko ja.Gdy miał chore łapki tylko ja mogłam zmieniać mu opatrunki bo doktorka i rodziców gryzł.
Mimo że domem zawładnęły kociczki nadal jego zdjęcie stoi na honorowym miejscu.
Ewa L. pisze:Masz rację ja też dużo ryczę a potem muszę się tłumaczyć alergią na pyłki![]()
A o kotach to ja mogę dużo i długo![]()
![]()
Ewa L. pisze:Widzisz i tu kolejna cecha wspólna - kolczyki ,bransoletki, nawet torba na zakupy z kocim motywem nie wspominając o kubkach z wizerunkiem dziewczynek.
Świr totalny![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości