Od dawna marzylismy o kocie, dlatego tez uwazamy ze przyszedł ten moment, ja jestem w domu cały czas, tak wiec kociasty na pewno nie będzie samotny:)
Szukamy kotki, kocurka najlepiej do adopcji. Marzymy o rasowym, rozmruczanym, kanapowym miziaku i tulasku, który by zawładnał naszymi sercami:)
Bardzo chcielibyśmy kotka rasy brytyjskiej, zwariowanego devonka bądx maine coonka. strasznie nam sie podobają zarówno z wygladu jak i charakteru. Wiem, że niektórzy hodowcy szukają do swoich podopiecznych dobrych i kochajacych domków, czasami nawet podrosniete kociaki szukają opiekunów, gdyż domki sie nie sprawdziły, bądż z jakichś przyczyn musiały opuścić opiekunów.
Czytałam ostatnio o pregowanym brytku do adopcji aczkolwiek w temacie nastała cisza niestety.
Wazne też by kotek tolerował inne koty, nie był typowym samotnikiem, gdyż na pewno w przyszłosci planujemy dokocenie:)
Bardzo prosze o pomoc, moze ktoś słyszał, widział, cos wie o jakimś pieknisiu szukajacym rodziny z wieloma rekami do miziania?!